25 939    27    10  

Alloc eller Pergo?

 343     2
Leser noen gamle tråder om Alloc vs Pergo. Men de er ca 5 år gamle, og tenker kanskje de har forbedret produktene sine noe siden da.

Men hva har du/ville du valgt? Forskjeller?

Er Alloc dyrere enn Pergo?

Vi vil gjerne ha laminat pga slitestyrke og småbarn ++, men vil ikke ha glatte harde laminatgulv. De beste typene klarer ikke jeg se noe forskjell på laminat eller parkett i alle fall. (Helst ville vi valgt heltregulv i nye huset, men det blir for dyrt dessverre...)

  (trådstarter)
   #1
 343     0
Og der fant jeg en tråd fra 2013... Men kom gjerne med innspill og erfaringer likevel Wink
   #2
 236     1
Ikke no erfaring med de nevnte, men har selv valgt korklaminat fra Wicanders - vinylcomfort. Virker som ett veldig godt og solid gulv.

Ikke det billigste, men solid. Ikke så kaldt som vanlig laminat og mykere å gå på. Har også en viss struktur.
   #3
 25     Lysaker     0
Hei Rajliv

Vi har laminat som er i tråd med de kvalitetene du ser etter og parkett som har høy slitestyrke. Sjekk nettsiden vår her og si i fra hvis du ønsker gratis vareprøver fra oss Smile
Signatur
  (trådstarter)
   #4
 343     0
Sikkert gode kvaliteter, Gulvhallen, men ikke utseende. Og jeg må velge noe min boligleverandør får til ok pris.
   #6
 1 516     Akershus     1
Pergo synes noe rimeligere enn alloc, men små forskjeller på tilsvarende kvalitet er min konklusjon etter noen ukers sammenligning. Vi kjøpte Pergo.
   #7
 248     Telemark     0
Har ikke så mye erfaring med Pergo annet at bestemor har hatt et parkett gulv i stua i 20 år og ser like fint ut.

Men laminat alloc har jeg lagt mye av på jobb. La dette på et treningssenter for et par å tilbake, da var det en rørlegger som holdt på med sprinkel annlegget over lydhimlinga mens vi la gulv. Han mistet et matall rør til sprinkel annlegget på ca 40cm fra ca 3 m høyde og ned gulvet (berry alloc), ble ikke et eneste merke. Mulig vi var heldige med hvordan røret landet... I allefall så blir de gulvene vi la med alloc laminat brukt til sånn gruppe trenings rom og gulvet like fint ut etter 2år.
Vil si at det er enkelt å legge med 2 klikk system.

Ebe
   #8
 4 452     Vestlandet     0
Har alloc original i store deler av huset. Hatt det i 4 år nå. Der har to kids, som nå er 2 og 4, og en hund holdt på uten begrensninger Smile Ser like fint ut. Det har struktur og man slipper da den glatte blanke, litt kjipe, overflaten laminat ifte kan ha.


På loftet har vi Pergo uten struktur, det er ikke like fint i skinnet fra vinduene. Men mulig man får Pergo med struktur også?
Signatur
   #9
 1 461     Trondheim     0
Veldig fornøyd med pergo longplank. Hatt i flere år i 2 hus nå.
Signatur
   #10
 7     1
Har montert "Pergo longplank" med stilen "moderne grå eik" i hele huset som vi har pusset opp og på hytta til far min og kan trygt anbefale de! Veldig god slitestyrke, pent, suveren montering og ikke minst veldig bra pris! Tommel opp fra meg.