574    5    1  

Berry Alloc gulv glir fra hverandre i skjøter

 2     0
Hei,

Jeg la 90 kvm fra Berry Alloc Grand Avenue for tre år siden. Det begynte å skli fra hverandre både i lengderetning og mellom plankene i bredden kort tid etter at det ble lagt. Fikk besøk av tekniker fra Alloc som tok med seg noen av plankene tilbake for å teste låsene. Det viste seg at dette var en dårlig produksjon og hele gulvet ble byttet på garanti av Alloc av et selskap Alloc samarbeider med.

Byttet av gulvet og flytting av møblene ga flere skader på vegg, men det er en historie for seg selv.

Et par måneder etter at nytt gulv ble lagt av Berry Alloc sin samarbeidspartner begynte gulvet å skli opp igjen i lengderetning på ett sted i gangen. Jeg ble fortalt at det nye gulvet hadde gode låser og at sprekken skyldtes tørr luft og ble anbefalt å bruke luftfukter. Etter 2 måneder med luftfukter i gangen på 24/7, var gulvet sprukket opp enda mer og nådd en glippe på opp mot en centimeter. Metallet fra låsen er synlig røket fra laminatet på gulvplanken.

Etter flere måneder med masing på Alloc sendte de en ny tekniker. Konklusjonen hans er at gulvet er bra, men at det er gulvlegger som har gjort feil og som må komme og fikse det. Vi kontaktet da gulvlegger som sier at de har fulgt bruksanvisningen de har fått av Alloc, og at dette er et kjent problem med Alloc sine gulv.

Jeg har nå vært en kasteball mellom håndverker som byttet gulvet på betaling og bestilling av Berry Alloc og tekniker i Alloc i 1,5 år. Er sliten og frustrert og ønsker kun å få det fikset og glemme hele greia. Valgte Alloc fremfor parkett utelukkende for å slippe vedlikehold og styr, men ser i retrospekt at dette var en stor tabbe.

Ser at flere her på forumet slet med Alloc gulv som gled opp i 2010 og 2011. Har noen andre hatt lignende erfaringer i senere tid? Noen som vet hvordan jeg kan ta dette videre for å få ordnet det?

Setter pris på all hjelp.

TSt
   #1
 13 694     0
En finner oppskrift på hvordan trekke i sammen bord som har sklidd fra hverandre på youtube. Taper gaffa tape på overflaten og sparker de sammen. Det bør kanskje gjøres før det sklir veldig fra hverandre.

Men når noe er fysisk ødelagt vet jeg ikke. Du må kunne kreve av Berry Alloc at de tar dialogen med montør som de har bestilt og at du ikke skal være mellommann.
  (trådstarter)
   #3
 2     0
Takk for innspill dere. Jeg har nå sendt inn saken til forbrukertilsynet. Håper det fører til en løsning. Synd at det ev. er det som må til for at de skal ta ansvar.
   #4
 286     Arendal     0
Takk for innspill dere. Jeg har nå sendt inn saken til forbrukertilsynet. Håper det fører til en løsning. Synd at det ev. er det som må til for at de skal ta ansvar.

Hvordan gikk det i denne saken?
HSt
   #5
 35 401     Lillestrøm kommune     0
Jeg har 3 ebdeskjøter som har åpnet seg i vinter tenker å fjerne det som står oppå og feste en dobbel sugekopp og etter støvsuging prøve å lukke de igjen med en hammer

Gulvet er sikkert mer enn 7år gammelt luft tørker ut gulv vinterstid og noe står på gulvet mot den frie enden