398    5    1  

Beste eller vanlig kvalitet pergo gulv?

 2     1
Hei, 
Vi har bestemt oss for å legge et Pergo Sensation-gulv i ei peisestue som også fungerer delvis som gang (vi har vindfang utenfor). Hunden har også sitt domene her (golden retriver), og etter fire år på furugulv ser det mest ut som en oppskrapet stallgang der. Spørsmålet er om vi skal legge vanlig kvalitet (Living Expression) eller en sterkere kvalitet (Original Excellence). Er det noen som har erfaringer med hvor mye de ulike tåler? Butikkene har veldig lite erfaring med Original Excellence, og den er 25-30% dyrere....

   #1
 1 869     Akershus     0
tror ikke dere klarer å slite ut Excellense! Ei heller andre typer laminat, etter min erfaring. Synes forskjellen i pris ligger i graden av kunstig utseende, ikke hva de tåler.

Men det er min oppfatning da, sikkert en eller to her som er uenig Smile

.Thag
Signatur
HSt
   #2
 16 485     Sørum     0
Hvis dyret søler litt vann fra drikkeskål så pass på skjøter, er overasket over hvor dårlig laminat har holdt hos bekjente, ukjent fabrikat for meg men skulle vært god.
   #3
 3     0
Har du vurdert Berry Alloc? Vi har ein relativt aktiv hund på 25 kg og la Grand Avenue i heile huset. To og 1/2 år seinare - ikkje ei einaste stripe, ikkje ein einaste dårleg skjøt. I tillegg syns eg golvet er finare enn Pergo, men akkurat det er jo subjektivt Smile
   #4
 833     Bergen     0
Støtter ang Berry Alloc. Har lagt ca 60 m2 hjemme med original og har også hund - og katt. Gulvet har struktur i overflate som gjør det mindre glatt enn tradisjonell Pergo, samt er tykkere og har 2 mm gummi på underside. Det gjør at det føles mykere å gå på. La nettopp et annet originalgulv hos kunde og der var klikkpatenten ny for meg, men utrolig enkelt å legge - og ta opp igjen, pga gjennomboring i varmefolie. Gulvet ble like fint når det ble lagt tilbake i omvendt rekkefølge.
Signatur
   #5
 3     0
Anbefalar forøvrig - uavhengig av type golv - å legge silencio-plater under, iallfall dersom det ikkje skal leggast på varmekablar eller vannboren varme. Vi la sjølv 12 mm plater under, og har fått mange spørsmål om vi har varme i golvet - sjølv om det er uoppvarma rom i etasjen under.