70    1    0  

GULVLEGGING I STUE OG KJØKKEN SOM ER SKJEVT I FORHOLD TIL HVERANDRE..

 1     SALTNES     0
Hei. 

Vi pusser opp stue og kjøkken, og skal legge laminatgulv ( BerryAlloc GrandMajestic ) i stue og kjøkken. Huset vi pusser opp er fra 1988, men kjøkken og spisestue er opprinnelig en hytte fra 50-tallet. Når huset ble bygd på hytten, har det sikkert vært vanskelig å få ting rett iforhold til hverandre, som har resultert i at gulv i stue og gulv på kjøkken er litt skjevt iforhold til hverandre (se bilde ). 

Det jeg lurer på, er om dere tror det bil bli rart når vi legger samme gulv i begge rom (med et skille/terskel på midten) kontra 2 forskjellige som det er nå ( eike-parkett i stue og furu-gulv i kjøkken ). Blir kanskje mindre synlig når man har 2 ulike gulv? 


Har noen noe råd? Evt om det finnes tips for å få det til å se rettere ut for øyet :) 


Setter pris på alle tips og kommentarer. Legger gjerne ut flere bilder om det er lettere.


Ole Mathias

GULVLEGGING I STUE OG KJØKKEN SOM ER SKJEVT I FORHOLD TIL HVERANDRE..  - thumbnail_IMG_7300.jpg - OleMMGULVLEGGING I STUE OG KJØKKEN SOM ER SKJEVT I FORHOLD TIL HVERANDRE..  - thumbnail_IMG_7301.jpg - OleMM

   #1
 1,699     Trondheim     0
Usikker på hva du tenker på når du beskriver at det er skjevt. Er det slik at om du legger en rett linje langs parketten i stua og ut gjennom kjøkkenet så vil gulvet på kjøkkenet ligge skjevt vs den linjen?
Om jeg skulle lagt nytt gulv så ville jeg lagt det på linje mellom rommene og heller ta litt skjevhet der hvor laminatet møter en av sideveggene. Det vil da kun vises akkurat der hvor laminat møter vegg, mens skjevhet mellom gulvene vil vises hele tiden/overalt.
Signatur