257 969    302    5  

Kährs parkett fra England - billig

 13     Sandefjord     1
Torsdag i forrige uke bestilte jeg 120 kvm parkett av forskjellige typer, alle Kährs, fra England. Prisen jeg betalte ligger fra 40-50% under norske veiledende priser, og da er frakt og moms inkludert. Igår kom halvparten av bestillingen, som var sendt direkte fra Kährs i Kalmar i Sverige, og imorgen har sendingen fra UK meldt sin ankomst.

Det hele ble meget profesjonelt behandlet, og med tett oppføging fra det engelske firmaet. Jeg sparte kr. 30.000.-!! ved å handle i UK, og nå er pundet enda billigere enn i forrige uke.

Enklere kan det nesten ikke gjøres. Dersom noen er interessert i min kontakt i England (autorisert Kährs-forhandler), kan dere sende meg en PM.

EDIT: Det ble så stor interesse for dette (13 PM´s på 20 min.), at jeg legger ut linken til firmaet her:

http://www.1926woodflooring.co.uk

Bruk "Contact us" for epost.

Har dere andre spørsmål, så tar vi det her.

Lykke til!


  (trådstarter)
   #3
 13     Sandefjord     0

Hvordan gjøres det med betaling da?


Jeg overførte beløpet til deres konto på onsdag, og sendingen fra Sverige gikk torsdag. Fra UK gikk sendingen på mandag i denne uken.
   #4
 3 387     0
Spennende å høre, jeg skal kjøpe over 200 kvm parkett selv og Kährs er jo safa å kjøpe uansett om en kjøper det her eller der da.

Og jeg kjøper jo en masse andre ting fra både usa og kina så hvorfor ikke parkett fra england.

Ha med frakten, ordner de med det eller finner du transportør selv. Jeg vet at når jeg handler tunge ting fra usa så sparer jeg mye på frakten ved å benytte JetCarrier i forhold til alle andre jeg har sett priser hos, men de har ikke sendinger fra england,

Forslag på fraktfirma?

Edit;Sjekket pris på Jatoba enstavs og den kom på NOK 600,- inkl mva pluss frakt og den koster drøye tusen kroner her hjemme.

På 120 kvm er forskjellen NOK 50,000.- men lurer på hvor mye som forsvinner i frakt?
  (trådstarter)
   #5
 13     Sandefjord     0

Hva med frakten, ordner de med det eller finner du transportør selv. Jeg vet at når jeg handler tunge ting fra usa så sparer jeg mye på frakten ved å benytte JetCarrier i forhold til alle andre jeg har sett priser hos, men de har ikke sendinger fra england,

Forslag på fraktfirma?


Frakten fra Sverige var inkludert i de prisene jeg fikk opplyst, men jeg regnet meg frem til at den var omtrent det samme som fra England. Fra England betalte jeg 148£, men denne prisen er selvsagt avhengig av vekt/volum. Parketten fra Sverige ble levert av Schencker på døra. Det var den delen av leveringen de ikke hadde på lager i England som kom fra Kährs i Sverige.

De ordner med absolutt alt. Finn parketten, be om pristilbud, bestill, faktura kommer pr. mail, overfør penger. Vent ca. en uke, og parketten kommer hjem til deg. Momsfaktura fra speditør kommer senere. Veldig enkelt.

Det er selvsagt ikke toll, men bare moms å betale her i Norge. Fakturaen fra England er ex. VAT (VAT=engelsk moms). Pris ex. VAT er også opplyst på nettsidene deres.

Jeg fikk også en litt bedre pris enn den som er står på nettet, så her må du forespørre. Han jeg hadde kontakt med heter Robin Jeffers.

Lykke til!
   #6
 528     0
Dette tror eg eg vil prøve på det resterende kvm i huset.

Har lenge kikket på Kahrs Oak NOUVEAU BRONZE som koster rundt 1000 lappen/kvm her hjemme... ser ut for at vi kan komme fra det med halv pris om vi følger Mobileums eksempel. Luktet på www.1926woodflooring.co.uk for et år siden men "turte" ikke å prøve.

Dersom det finnes flere som har prøvd dette hadde det vært fint om dere hadde lagt inn erfaringene deres her..
Signatur
   #7
 21 485     Enebolig     0
Ja jeg vil ha et par erfaringer til før jeg evt gjør noe  Smile Uansett et halvt år for sent egentlig  :P

Jeg likte nettsiden med et nærbilde og et bilde av et rom med ferdig lagt gulv.