353    6    0  

Varmefolie under parkett på deler av gulv- høydeforskjeller?

 34     0
Hei,

Har tenkt til å legge ca 90m2 med parkettgulv, mest mulig sammenhengende. På kjøkken og i gang skal jeg ha varmefolie. 
Hvordan bør jeg bygge opp dette slik at jeg får minst mulig høydeforskjell? Gulvet blir avrettet med masse fra bil, så jeg har ett plant underlag, men trenger da fuktsperre. 

Jeg ble anbefalt Pergo Silent Walk (2mm tykkelse) under der jeg ikke har folie, men hva gjør jeg der jeg har folie? Forslag til oppbygging mottas med takk Smile

Mvh
TJ

   #1
 27     0
Hvorfor ikke bare legge samme underlag der du ikke skal ha folie, som blir under der du skal ha folie? Folien bygger jo så lite, så tror ikke det blir noen merkbar forskjell der?
Så sant man går for flexwatt eller lignende da.
   #2
 2 018     Strømmen     0
Rett som  ulleboy skriver, bruk 6 mm reflektorplater også på de stedene du ikke legger varmefolie,
så får du samme høyde over alt.
Signatur
  (trådstarter)
   #3
 34     0
Takk for svar elby og ulleboy - men jeg bør ikke kombinere reflektorplater OG ett Pergo underlag? I følge flere så blir det for mykt. Så jeg kjører da i såfall reflektorplater (6mm depron), varmefolie, plast og gulvet? Hvordan er trinnlyd og komfort ved å gå på Depron vs Pergo Silent Walk eller lignende?
   #4
 27     0
Har ingen erfaring med Silent Walk, men hva med å legge dette under Depron 6mm under hele golvet?
Dumt å bygge så men må justere høyde med lister osv.
  (trådstarter)
   #5
 34     0
Jeg tenker at da begynner man å komme opp i nesten en cm med underlag, så det kan kanskje bli litt mykt? Depron skal vel også limes, så det er kanskje dumt å lime det på ett annet underlag.
Megaflis anbefalte kun depron -> folie -> plast og ikke ha noe ekstra underlag.
   #6
 27     0
Depron trenger ikke limes, bare teip skjøter med duckteip, så du ikke er uheldig og får skjøtene over hverandre og derav bulker.
Jeg ville lagt bare depron selv. Kanskje ofret litt høyde og lagt trinnlydplater under depron, om du er bekymret for lyd ned?