44,024    32    1  

Handyhunken: Banket sammen lekestativ i helga

 270     Eidsvoll     0
...og ville bare vise det frem. Tok kortere tid enn forventet, og synes resultatet ble bra. 3-åringen godkjente det iallefall. Mangler bare resten av taket og litt anleggsgartner-virksomhet nå.

På baksiden er det en "hønsetrapp" med tau så unga kan dra seg opp til 2. etg.

Hele greia er bygget i 4x4" og 2x4" + 95mm terasseplank, 98mm kledning og 148mm kledning til tak. Fundamenteringen er ferdige fundamenter fra Byggmax på 65cm/35kg + pukk.
Handyhunken: Banket sammen lekestativ i helga - Lekestativ.jpg - Handyhunken
Signatur

   #2
 735     Drøbak     0
Så flott!
Hvor har du kjøpt huske og sklie?
Hva ble totalprisen på byggverket?
Signatur
  (trådstarter)
   #4
 270     Eidsvoll     0
Takk takk!  :)

Husker og sklie er kjøpt på Felleskjøpet og Biltema. Totalpris er uviss, da jeg ikke har fått fakturaen på materialer ennå. Men kanskje ca 6.000kr? Pris har ikke vært tema - bare å få det solid og skikkelig.
Signatur
  (trådstarter)
   #7
 270     Eidsvoll     0
Bare å sette igang! Artig med prosjekter som ikke er så forbanna seriøse som hus. Har totalrenovert hus fra før 1850 med ny grunnmur, plate og ALT annet... Så da er det godt med koseprosjekter.
Signatur

  (trådstarter)
   #9
 270     Eidsvoll     0
Skal knipse noen flere til helga, er ute og flakser nå..  Smile
Signatur
lys
   #10
 322     Bærum     0
Er du autorisert installatør? Hvis ikke, kan du nok slite med å få noen samsvarserklæring. Det ser heller ikke ut som du har fått installasjonen CE-merket. Du vil få problemer når tilsynet dukker opp på kontroll, med mulig pålegg om riving. Du kan også regne med avkorting på forsikring for egne barn, for ikke å snakke om personlig erstatningsansvar for andres. Ring en fagmann med en gang!

Elektrikerspøker til side, dette ble knallbra! Ser godt og solid ut, og med mye bedre materialkvalitet enn byggesettene. Hatten av!