10 698    5    0  

Hegee: Prosjekt støttemur i hagen

 115     0
Siden det ikke var må mange prosjekter i Hage og Uterom, tenkte jeg at jeg skulle bidra med det jeg og sambo har jobbet med i hele sommer!! Nemlig en murkant rundt hage og gårdsplass. Planen neste år, om tid og økonomi tilsier det, er beleggningsstein, men syntes grusen gjorde seg bedre nå etter muren kom opp, men vi får se hva det blir til Smile

  (trådstarter)
   #2
 115     0
Da hadde vi kommet igang... Begynte først på venstre side av gårdsplassen, innest i carporten, men så ble det fint, og vi ville fortsette helt ut av gårsplassen.... så ble det jo slik at det måtte jo nesten være likt på andre siden... Og så ble det et stooort prosjekt... Men her er vi iallefall igang...!!!
Prosjekt MUR! - før hage 1.jpg - Hegeee
  (trådstarter)
   #3
 115     0
Selv om det til tider gikk sakten... så gikk det da litt og litt fremover... her har vi fylt på og fått plantet hekk på vår lille flekk foran huset...!!
Om jeg ikke har nevt det tidligere bor vi i rekkehus, og har det borteste huset...!!
Prosjekt MUR! - hage2.JPG - Hegeee
  (trådstarter)
   #4
 115     0
Og vi ble ferdig med muren på hengende håret..!!!
Har fått sådd de fleste steder, men det står også noe igjen, har ikke blitt så mye annet heller enda... men muren kom på plass!!!

Kjenner det er godt med litt vinter nå, slik at man rett og slett ikke får gjort noe i hagen... men til våren og sommeren igjen så blir det fullt kjør med planting og såing... og muligens også beleggningsstein!!!

Ble igrunn ganske fornøyd med resultatet... selv om det ser noe rotete ut på bildene... ;)P.S. Siden det tydelig ikke var lov til å kommentere sin egen postkasse i et egen innlegg... i sin egen tråd...så må jeg legge det til her da...:
Ser at postkassen ser litt kjedelig ut i forhold til resten av "bildet"...tips til en stilig en taes i mot med takk... Wink haha...
Siste redigering: 7. november 2008 22:25:16 av Hegeee
Prosjekt MUR! - hage3.JPG - Hegeee
  (trådstarter)
   #5
 115     0
Og er det noen som vet om en stilig postkasse... så er det bare å si i fra... den hvite på stylte ser ikke akkurat veldig stilig ut.... ::)