1 424    2    0  

Utendørs boblebad, ikke veldig dyrt

 2     0
Hei,

Jeg har flyttet inn i en ny leilighet, og vurderer å kjøpe meg et  boblebad som kan brukes både om vinteren og om sommeren, uten at det koster så veldig mye... Har sett på oppblåsbare og vanlige jacuzzier på nettet, men klarer ikke helt å bestemme meg. Noen anbefalinger? Budsjettet mitt er på 15 000 kroner + -, gjerne noen som eier et boblebad fra før!


   #1
 3     0
Hei,

Jeg har flyttet inn i en ny leilighet, og vurderer å kjøpe meg et boblebad som kan brukes både om vinteren og om sommeren, uten at det koster så veldig mye... Har sett på oppblåsbare og vanlige jacuzzier på nettet, men klarer ikke helt å bestemme meg. Noen anbefalinger? Budsjettet mitt er på 15 000 kroner + -, gjerne noen som eier et boblebad fra før!


Skal du kjøpe deg et boblebad bør du sjekke med referanser først. Hadde jeg vært deg hadde jeg kjøpt et fast montert Jacuzzi som kunne stå ute hele vinteren. Det er verdt investeringen om du har lyst på noe skikkelig. Du får heller aldri hull på det, noe du kan få med et oppblåsbart boblebad. Men slik jeg forsto det så ville du bruke under 15 på det? Da har du alternativer som Mspa eller Lay-Z-Spa, de er vel de største på oppblåsbare. Har du sjekka ut denne siden her?

Jeg så også noe lignende på Europris da jeg gikk forbi forrige uke, ta deg en tur ditt, så kan du eventuelt høre litt hva de har å si!
   #2
 216     0
Jeg hadde ett mSpa bad før jeg kjøpte meg nytt boblebad i 2019. Felles for de oppblåsbare er vell at det blir trangt om man er flere oppi badet, vondt å sitte rett på bunnen.

I tillegg slet jeg med at filteret på mitt var på bunn av badet, og all dritten fløt opp til toppen, så filteret klarte ikke å få ut dritten. Endte med å bytte vann omtrent etter hvert 4-5 bruk.

Ellers fornøyd med mSpa badet, men ingenting som trumfer HotSpring sitt Pulse bad som jeg kjøpte. Smile https://hotspring.no/massasjebad/limelight/pulse/