36,632    25    0  

Beste gassgrill etter Weber

 1,594     Bergen     0
Hva er den beste kvalitetsgrillen på markedet idag etter Weber?
Noen som har anbefalinger til kjøp av Gassgrill MEN IKKE av merket weber?

   #1
 1,396     Nordpolen     0
Har selv weber og føler vel at de er
litt oppskrytt, kjøp med bluss etter hverandre, på min er det 2 bluss,  en i front og en bak
, irriterer meg stort
bex
   #2
 4,293     Østlandet     0
jeg har en jernia grill av merke invite, 3 brennere på rekke,  kostet rundt 1500kr ny.  syns den fungerer helt utmerket, blir fort varm og steker någenlunde jevnt
Signatur
  (trådstarter)
   #7
 1,594     Bergen     0

bare nysgjerrig,
men noen grunn til at du ikke vil ha weber?


Nei, egentlig ikke.
Tenker mest på prisen da, om Weber kan forsvare sin pris ift billigere modeller.
Merkelig at alle butikker jeg er innom ikke vil selge meg annet enn Weber, og de vet lite om de andre "billige" modellene...

Begynner jo å lure på om Weber betaler sine aktører for å selge/fremheve Weber sine modeller....
bare en tanke da.....

   #8
 22,342     Akershus     0
Det er vel bedre avanse på Weber antar jeg. Kanskje noe bonusordning også.
   #9
 570     Askøy-Hordaland     0
Har en stor og billig Landmann (tror den het det). Har funket knirkefritt og har nesten ikkje rustet. Ble kjøpt første vårdag med sol ifjor og stod ute til november ca uten trekk, hadde trodd den skulle ruste mer for å være ærlig. Husker ikkje helt prisen men gassflasken var dyrere:)
   #10
 36     Rogaland     0
Ta en kikk her:

http://bbq.about.com/od/gasgrills/tp/aatp050703.htm    ;D

Det er mulig at selve kvaliteten på elementene er like gode i andre merker som kanskje er billigere enn weber (i norge) men det som skiller weber fra de andre er at den klarer å holde temperaturen høy selv om det er blåser etc og i tillegg klarer å få høyere temperatur enn andre gassgriller. Dette er jo alfa omega skal du grille mat. I tillegg har jeg enda til gode å se noen andre griller som klarer å få opp tempen til 350 grader. Det er slik du skal grille biff feks. Kjør temp maks 1 min på hver side så du får skikkelig skorpe og grillmerker. Så kan du grille ett par minutt til på litt lavere temp i indirekte sone. Blir desverre ikke like bra på noen av de merkene de selger i Norge utenom Weber. Noen griller har jeg noenganger ikke fått opp i 200 grader engang.

Min weber silver med 3 brennere har jeg hatt i 6 år nå og har stått ute hele tiden vel og merke med overtrekket på om vinteren. Ifjor kjøpte jeg nye grillrister og grillen ble så godt som ny. Det er også en fordel med Weber du kan kjøpe nye grillrister, brennere etc.... nær sagt alt som kan ruste.

Men jeg må jo si at de tar seg sinnsykt godt betalt for weber i Europa. i USA er det jo halve prisen for weber griller. Så går dere sammen og importerer 3-4 stk i en container fra USA sparer du godt over 30-40 % selv med norsk moms betalt.

Nei jeg er ikke Weber selger Smile bare veldig glad i mat og elsker å grille. Har også en Weber Smokey Mountain cooker... kan anbefale den til alle som er seriøse på grilling og bbq.

http://www.weberbbq.co.uk/barbecues/charcoal/smokey-mountain-cooker/