68    0    0  

Bygge veranda og modernisere med nedfelt jacuzzie

 456     0
Hei,

Jeg skal bygge ut verandaen over til å bli like stor som den under og den nederste skal utvides litt for å få plass til en nedfelt jacuzzi på 200x200.

Tanken så langt er å bygge ut den nederste verandaen på trappesiden og felle med jacuzzien der siden den ikke kan felles ned i eksisterende konstruksjon fordi det er betong. En annen grunn er at jacuzzien trenger tilgang via en luke eller lignede på siden til eventuell service. Hvordan ville dere løst dette/plassert jucuzzien?

Jeg vil også rive eksisterende rekkverk å bygge nytt for å modernisere litt. Det blir limtrebjelker eller lignende i de to eksisterende hjørnene for å holde opp den nye utvidede verandaen over. Tips til nytt rekkverk/utforming mottas gjerne. Har tenkt på tynt og åpent (kan se gjennom annenhver) horisontalt liggende treverk som jeg ser bygges overalt men vurderer også glsss. Mulig det ikke står så godt til den eksisterende fasaden på huset men ønsker noe moderne og planen er på sikt å modernisere resten av fasaden også. Innspill er veldig velkomment.

Tenker å bytte ut fliser og heller legge trebord i bunn.

Så ønsker jeg kanskje å skjule betongen under verandaen. Grunnen er at det kanskje blir litt rart når den bygges ut da den nye delen ikke vil bygges på betong. Hva tenker dere?

Mvh
Stig

Bygge veranda og modernisere  med nedfelt jacuzzie - IMG_20181227_153012.jpg - Stig Olsen
Bygge veranda og modernisere  med nedfelt jacuzzie - IMG_20181227_152954.jpg - Stig Olsen