13 100    28    11  

Essve HDS eller Camo PRO

 87     Bærum     0
Hei!

Skal bygge terrasse. Ser på to alternativer for skjulte skruer.
- Essve HDS
- Camo PRO

Essve har 4,8 x 60 skruer
Camo har 3,0 x 60 skruer

Essve skruer fås etter hva jeg kan se kun i syrefast og er vesentlig dyrere enn Camo.

Uansett, prisen er ikke den viktigste. Men er det noen som har prøvd begge og kan anbefale den ene fremfor den andre. Sitter det bedre med de tykkere skruene til Essve og blir de mer synlige enn de tynnere Camo skruene?

Bruker dere andre syrefaste skruer eller coated?

   #1
 155     0
Hiver meg på denne. Noen som har erfaringer? En ny terrasse sesong står for tur Smile
   #2
 1 320     0
Jeg har ingen erfaring med disse men skal legge terrassedekke snart. Kommer nok til å gå for Essve da jeg uansett må ha syrefaste skruer pga. bruk av Royal-impregnerte materialer. Uansett kjekt å få flere Essbox'er til koffertene mine Wink

Men billige er de ikke, til ca. 2,- pr. skrue...
   #3
 75     3
Har ikke erfaring med essve, men skrudde ca 60 m2 impregnerte terrassebord ifjor.  Jeg brukte  C4 skruer hovedsaklig pga stor prisforskjell (ca. 60 øre pr skrue vs 2kr pr skrue). Du må bruke syrefaste skruer hvis du skal bygge terrasse med royal-impregnerte terrassebord.   Camo- skruehullene er tilnærmet usynlige og jer har ikke hatt  problemer med knekte skruer, rustflekker e.l.    
   #4
 21     1
Jeg la ca 120 m2 terrasse med royal bord og essve hds, jeg ser ikke hullene etter skruene hvis ikke jeg ser etter. Vi har to forskjellige høydenivåer med to trappetrinn mellom, her måtte jeg skru med vanlige skruer, og det vises veldig godt sammenlignet med resten av terrassen.

Mener å huske at skrumalen til essve ikke gir mulighet til å legge forskjellige bredder mellom bordene slik som jeg tror du kan med camo. Bortsett fra det syns jeg skrumalen til essve fungerte bra.

For min del ble essve billigst, pga kontakter på et byggvarehus, men ville nok gått for camo hvis det hadde vært billigere. Jeg vurderte å bruke vanlige skruer, men veldig glad for at jeg ikke gjorde det når jeg ser hvor mye bedre det ser ut med skjulte skruer.

Heller ikke hatt problemer med med bordene/skruene i etterkant, går mot tredje sesong for denne terrassen nå.
TSt
   #5
 12 103     0
En må passé på at en kan få sprekker i enden av bord, en tråd her har diskutert dette og en må i allefall legge på en kloss slik at hvert bord får sin egen bjelke å fetes i slik at en får lengst mulig avstand til enden på bordet.  Ingen av trevare leverandørene gir noen graranti på at dette går, dvs en kan ikke reklamere på noe hvis de sprekker siden på endene av bordene.
   #6
 764     0
Skal til med terrasse til sommeren jeg også. Blir skruehullene mer eller mindre synlig med essve eller camo? Sett noen videoer med camo og de er i grunn ganske så synlige fra siden og på noen videoer så er de nesten i toppen av bordet.
   #7
 141     Vest     1
I år blir det camo skruer med essve verktøyet. Prisene på HDS er jo helt hinsides. Selv med mine 40% rabatt på hyllepris. Trenger ikke den stålkvaliteten på terrassen jeg skal bygge. Essve verktøyet har forresten mulighet til å justere mellomrommet mellom bordene. Fulgte med avstandssklosser man monterer på om man vil ha større.

oll
   #9
 125     0
La 60 m2 med camo rustfrie skruer for 2 år siden. Lett å jobbe med og ingen knekte skruer.
La 80m2 med camo coated i fjor. Ingen problemer der heller men det er jo litt kort erfaringstid mht rust.
Ingen problemer å anbefale camo.
Skrumalen virker like solid enda.
   #10
 155     1
Når har det kommet flere varianter i handel også. Bla Jula sitt Heco, med 1kr/skru.