#32
 514     1

Diesel brenner som bare det og er sikrare å bruke.


Med en diesel kanne kan man tømme diesel over bålet mens det brenner (Anbefaler ingen å prøve det) mens med en bensinkanne så kan du risikere å gå i luften selv.

Tror nok Diesel brenner mer enn godt nok Smile
   #33
 5,432     Akershus     0
Alt brenner, det er bare snakk om å få en grunnvarme. Lag et lite bål med tørr ved, eventuelt stikk inn en del småkappet tørr ved inn i kvisthaugen og fyr opp. Bruk gjerne diesel, absolutt ikke bensin. Bensindampen "renner " ukontrolert utover og kan skape eksplosjonsfare langt utenfor der den helles.

Diesel har vel egentlig høyere brennverdi enn bensin og brenner noe hinsides når den først har god nok temperatur. Fordelen er at den ikke er like eksplosiv ved bålet.

Er det tillatt å brenne i området hadde jeg absolutt valgt denne løsningen.
   #34
 1     0
Litt gammel tråd, men denne kom opp når jeg søkte på Google. En veninne av meg valgte å kjøpe avfallssekker <URL FJERNET> og var veldig fornøyd. Jeg er i mot å brenne da dette ikke er bra for miljøet, men jeg lurte på om det er stor forskjell i pris fra de ulike leverandørene?
   #35
 24,654     Akershus     0
Brenn det på en tid av året med liten brannfare og lite folk.

Å få fyr på det går nok. Ta ev med en sekk med tørr ved og en kanne med diesel. Vi brenner jevnlig på hytta i regnvær, brisk som har ligget ca 1/2 år.
Signatur
   #36
 5,415     Langhus     2
Marwes: Flere av våre brukere har reagert på ditt innlegg og misstenker at dette er skjult reklame. Skjult reklame er ikke tillatt etter Markedsføringslovens §3.

Bedrifter kan gjerne bruke ByggeBolig til markedsføring, men da ikke som "fornøyd kunde".

URL'en din er suspendert på bakgrunn av elektroniske spor og misstankene fremsatt av våre brukere.
Ta gjerne kontakt på PM hvis du mener vår oppfattelse er feil.
Signatur