124    1    0  

Grusarmering (ecogravel , gravelfix etc ) ugress

 50     Rogaland     0
Har 85 m2 gårdsplass som består av knallhard pukk fra 4 år tilbake som utgangspunkt for asfalt/belegningsstein.
Har begynt å vokse ganske greit med ugress nå.

Etter å ha kikket på denne plassen i noen år med kaffekoppen så har jeg kommet fram til at jeg vil ha singel/grus som er litt brunlig i fargen (muligens Skien-singel vil gjøre susen).

Huset er mørkegrått og det vil se noldus ut med asfalt. Belegningsstein gidder jeg ikke fordi jeg vet jeg ikke kommer til å spyle fugene hvert år så det vil etterhvert se stygt ut.

Grusarmering er noe jeg har sett på , men dette er ikke særlig utbredt.

Spørsmålet mitt , til de som har sett litt på dette er :

Med pålimt fiberduk vil dette holde seg ugressfritt i ca 2 - 3 år.

Hva da , når ugresset kommer igjennom , man får jo ikke "luket" vekk ugresset uten å ta vekk grusen og armeringsmatten for å komme til røttene på ugresset ?

Er det jeg som tenker feil ?  Virker som meget pent helt til ugresset kommer igjennom , og at det er da straffen kommer for å tenke enkelt/lite arbeid.

Prisen for grusarmeringsplater er ca 200 kroner per m2

HSt
   #1
 24 870     Lillestrøm kommune     0
Eco Gravel er et veldig bra produkt til å stabilisere singel vi la om gårsplassen for en rullestolbruker en gang, det var natursingel og etterpå kunne han kjøre fritt på gårdsplassen, før sank hjulene til bunns.

Sjekk om singelen du ønsker tåler eddiksyre (uten å
misfarges da dusjer du evt grønne vekster med dette før de blir store (finnes som ugressmiddel men jeg har også brukt 35% fra matbutikk med litt vann)