Audi og VW har mange flotte bilmodeller, men dårlig kvalitet, skyhøye verkstedregninger og nedlatende kundebehandlig gjennom mange år har ført til at jeg har lovet meg selv på tro og ære at jeg resten av livet aldri skal kjøpe noe som helst hos VAG igjen. Aldri.
Ja jeg griller hver dag inne i garsjen.. weber 57 kullgrill med støpejernsrist... det som grilles på gass synes jeg det smaker bacon av samme hva man griller. Men smaken er som Baken.... 😊 Tennveske er fy fy her i gårn...
Det som er fint med gassgrill er at vi kan flytte den litt rundt på overbygd verandaen, har 5 kg gassflaske stående inni grillen..... Holder stadig på med noe som tar plass, så kjører grillen litt unna vei når den ikke brukes.........
Og finner jeg ut at vi skal grille mat, så er den i gang på noen sekunder...........
Brannsikkerheten er også bedre med gassgrill, når man stenger kran på gassflaska så er brannfaren over............og grillen kjøles fort ned........
Signatur
"Den viktigste livsvisdom må vi oppdage med våre egne øyne" (Nansen)
Tekniker med verktøy.......Festool, Makita, Paslode (gassverktøy med lav vekt), Millvaukee ....og litt til
"Det som er fint med gassgrill er at vi kan flytte den litt rundt på overbygd verandaen, har 5 kg gassflaske stående inni grillen....."
M.a.o. akkurat slik det fungerer på kullgrill? Trodde du det bare var gassgrillen som hadde hjul?
Min weber kulegrill er også temmelig brannsikker. Når grillingen er over, settes lokket på. Da stopper lufttilførselen og grillkullet slutter å gløde ganske fort. Forøvrig er det lite brannfare med kullgrill om man ikke pøser på med overkill-avdelingen av tennveske og bruker man i stedet grillkulltenner, er det knapt flammer overhode. Noe gnister kan det fyke fra vanlig grillkull, fra briketter knapt noe..
Har forøvrig testet Weber gassgrill og ble overbevist om at det er veldig enkelt å tilberede mat på den, men å kalle det grilling synes jeg er å ta i. Steking på grillpanne er mer nærliggende.
Jeg stemmer for kullgrill OG tennrør. avispapir i bunnen, kull i toppen. Etter 15-20 min har man rødglødende kull. Med kull på halve grillen får man varm og kald sone, og kan enkelt grille perfekt mat. Hver gang.
Tennveske er fy fy her i gårn...
Er i gang nå. Med kullgrill. Litt tålmodighet kreves, da er det bare å slappe av på terrassen med hjemmebrygget.
Holder stadig på med noe som tar plass, så kjører grillen litt unna vei når den ikke brukes.........
Og finner jeg ut at vi skal grille mat, så er den i gang på noen sekunder...........
Brannsikkerheten er også bedre med gassgrill, når man stenger kran på gassflaska så er brannfaren over............og grillen kjøles fort ned........
Tekniker med verktøy.......Festool, Makita, Paslode
(gassverktøy med lav vekt), Millvaukee ....og litt til
M.a.o. akkurat slik det fungerer på kullgrill? Trodde du det bare var gassgrillen som hadde hjul?
Min weber kulegrill er også temmelig brannsikker. Når grillingen er over, settes lokket på. Da stopper lufttilførselen og grillkullet slutter å gløde ganske fort. Forøvrig er det lite brannfare med kullgrill om man ikke pøser på med overkill-avdelingen av tennveske og bruker man i stedet grillkulltenner, er det knapt flammer overhode. Noe gnister kan det fyke fra vanlig grillkull, fra briketter knapt noe..
Har forøvrig testet Weber gassgrill og ble overbevist om at det er veldig enkelt å tilberede mat på den, men å kalle det grilling synes jeg er å ta i. Steking på grillpanne er mer nærliggende.
......tenkte både på brannfaren og røyken da;)
Ute i det fri så er kullgrill sikkert ok, men ikke under tak.......
Derfor har våre kullgriller blitt kassert etter det ble tak på verandaen
Ellers så griller vi på bålet når vi drar på hytta.......
Tekniker med verktøy.......Festool, Makita, Paslode
(gassverktøy med lav vekt), Millvaukee ....og litt til