127    8    0  

Jakt på fliser med struktur

 189     Oslo     0
Jakter på noen fliser a la dem på bildet under, med struktur i overflaten, dvs svært sklisikre. De skal legges ute, så må tåle frost. De som er lagt i dag (på bildet) er i ferd med å gå i oppløsning.

Har lett endel rundt på nettet, men ikke funnet denne typen. Noen som vet om noen som forhandler noe lignende?

Jakt på fliser med struktur - IMG_5530.JPG - magnaral

  (trådstarter)
   #2
 189     Oslo     0
Hei, takk for svar. Virker på meg til å være veldig begrenset utvalg i 20x20 format (slik disse er). Det behøver ikke være eksakt samme type (siden jeg uansett kan bytte ut alle sammen), men det må være en variant med struktur i overflaten. Den ligger i en skråhelling i innkjørselen til garasjen, der det blir liggende snø og is om vinteren, så viktig at det ikke blir glatt og man kan skli.
  (trådstarter)
   #4
 189     Oslo     0
Det vil forenkle veldig om man kan legge fliser med samme format som de som er der. Tror faktisk de er marginalt mindre enn 20x20, 19.8x19.8 eller noe sånt. Får dere tak i andre varianter enn de som finnes på nettsidene deres?
TSt
   #5
 3 819     0
Til ditt behov ville jeg hatt belegningsstein men siden du har betong under så har du jo ikke dette valget hvis du ikke har høyde til det. Limdekning er ekstremt viktig utendørs og enda Når du ser stripene i limet når flisene er borte så har ikke dette vært godt nok. Dobbeltlim, lim både på underlag og under flisen før den legges ned.
  (trådstarter)
   #6
 189     Oslo     0
blir vanskelig med belegningsstein, dette er i innkjørselen til garasjen, og disse flisene ligger i hjulsporene. De har holdt fint i mange år men er nå 20 år siden de ble lagt, så må nesten forvente at de løsner og noen går i stykker etterhvert. Vil gjerne erstatte flisene kun i hjulsporene siden de andre er i rimelig god stand.