83,408    48    10  

Kombinasjon av asfalt og belegningsstein?

 93     0
Jeg har snakket mye med en anleggsgartner som muligens skal hjelpe meg med oppkjørselen min til våren. Jeg var i utgangspunktet mest innstilt på å kun ha stein over det hele (170 kvm) men han ber meg vurdere en kombinasjon av asfalt og stein da han mener at det kan bli "for mye" med stein over det hele.

Jeg klarer ikke å se for meg hvordan en kombinasjon vil se ut. Er det noen som har noen gode råd å komme med og eventuelt bilder på en slik kombinasjon?


   #1
 3,704     Ringerike     0
Har en nesten-nabo som har denne løsninger og det ser meget pent ut. Angrer selv på å ikke ha en noen slike rader med stein. Skal stikke innom dem for å ta noen bilder så du får sett. En annen nabo som har 2-delt med asfalt foran garasje og resten i stein, ikke fult så pent uten sideradene.
Signatur
   #2
 29     Oslo     0
Jeg har også sett dette gjort - og det ble veldig fint. Kommer til å vurdere det selv.

Det var ca også 150-200m2, hvor man hadde valgt å ramme inn hele oppkjørselen med to rader belegningsstein. I tillegg hadde man lagt en rad med to belegningsstein et par sentral steder. Resultatet var at man fikk store firkanter med asfalt, men med belegningsstein som omkranset det hele, og et par rader trers over innkjørselen.

Så veldig bra ut!
   #3
 3,704     Ringerike     0
Ekstraservice  ;D

Kastet meg i bilen og tok noen bilder av nesten-naboens innkjørsel. Kombilegging fram til garasje og resten i stein. Blir fint med innramming med 2 rader synes nå jeg da  Wink
Kombinasjon av asfalt og belegningsstein? - IMG_0392.jpg - Bidda
Kombinasjon av asfalt og belegningsstein? - IMG_0394.jpg - Bidda
Kombinasjon av asfalt og belegningsstein? - IMG_0395.jpg - Bidda
Kombinasjon av asfalt og belegningsstein? - IMG_0397.jpg - Bidda
Signatur
  (trådstarter)
   #4
 93     0
Fantastisk! Tusen, tusen takk det var veldig hyggelig av deg å legge ut bilder Bidda  ;D Og så flott det var! Dette er absolutt noe jeg kan tenke meg. Jobben blir ikke gjort før til våren men jeg skal absolutt huske på å legge ut bilder når det er ferdig!
   #6
 6     Oslo     0
Hei.
Flotte bilder.
Utrolig viktig med naturstein i rennene at de fuges med et materiale som tåler litt påkjenning og vann. Trenger det vann nedi vil disse steinene fort se dårlig ut, frostsprengning ect. Jeg vet det er benyttet en fugemasse fra ultracrete eller noe, den var helt super. Min anleggsgartner gjorde dette hos meg og sa at det kostet litt ekstra men gjorde at belegget ble rehabiliteringsfritt! Er utrolig fornøyd med resultatet.
   #7
 164     0
Hei! Jeg vurderer akkurat det samme til våren, men det blir en budsjett versjon da. Skal legge asfalt i innkjørselen foran garasjen og ut mot veien innrammet med en rad av stein. På resten av gårdsplassen blir det grus inntil videre. Tror ikke det kostet så mye med asfalt forresten, tror det var ca 250kr kvm på østlandet...
Signatur

   #8
 2,172     Oslo     0

Ekstraservice  ;D

Kastet meg i bilen og tok noen bilder av nesten-naboens innkjørsel. Kombilegging fram til garasje og resten i stein. Blir fint med innramming med 2 rader synes nå jeg da  ;)


Pokker også Bidda!

Nå hadde jeg endelig bestemt meg for 100% beleggningsstein, og med dine bilder fikk jeg satt noen griller i hodet  ;D

Synes den stenkanten rundt asfalten hevet inntrykket betraktelig!
   #9
 331     Bærum     0
Har sett flere som har løsningen med asfalt og noen rader stein i ytterkant. Det ser veldig bra ut.

Selv kommer jeg til å legge stein over hele gårdsplassen, men heller bryte opp men sirkler eller lignende. Men jeg har god tid på meg da huset ikke er påbegynt, så det blir neste års prosjekt for min del.


Hilsen Sigurd
Signatur