90    7    0  

Maling til midlertidig merking av skiferheller?

 3     0
I forbindelse med dreneringsarbeider må vi ta opp et større parti med skiferheller, og ønsker å  merke disse hellene, slik at det er enkelt å legge de på nytt på samme sted når arbeidene er ferdig. Spørmålet er om det finnes noen maling som både er kraftig nok til å sitte på under vinteren ute, men enkelt kan feks høytrykkspyles vekk når hellene er på plass?

   #1
 132     0
Jeg tenkte først at kritt burde fungere om de lagres under presenning. Om de skal stå ute kan kanskje akrylmaling holde godt nok under vinteren og kunne spyles vekk etterpå.
  (trådstarter)
   #2
 3     0
Kritt er nok for dårlig, her blir det lett fukt. Jeg tenker jo på akryl / lateksmaling, men er ute etter erfaringer her. Det er jo litt krise om det viser seg at slik maling kan trekke ned i skiferen...
   #3
 3 704     Akershus     0
merke på baksiden? er ikke optimalt men...

.Thag
Signatur
  (trådstarter)
   #4
 3     0
Må merkes på framside. Meningen er å merke med tydelig nr, og fotografere hele feltet.
   #5
 20 072     Akershus     0
Jeg merket på baksiden med vinkelsliper og romertall. Husk i så fall understreking: IX = XI ??
Signatur
   #6
 132     0
Ta bilde av hellene slik de ligger nå. På bildet så tegner du inn et nr på hver helle. Bruk vinkelsliper som nevnt over og merk hellene på undersiden med nummeret hellen skal ha fra bildet.

Ingenting som må vaskes av, eller kan bli borte (om du ikke roter vekk bildet da....)


Thomas
HSt
   #7
 26 548     Lillestrøm kommune     0
TS kan glemme forsiden det blir enten permanent eller forsvinner. Baksiden tykk sprittusj eller barnas fargestifter (og så får vi vite til våren om det holdt)