(trådstarter)
   #21
 21     0
Jeg endte opp med å gå for Essve sin løsning. Har ikke testet noen andre, men kan si meg enig i det som blir sagt lengre oppe her. Skrumalen blir ganske fort sliten, og den holder ikke voldsomt godt på planken. Når den første skuren er skrudd i, så må man sørge for å justere malen slik at den sitter riktig før man setter i og skrur inn den andre skruen. Har også merket meg at selve malen kan rive opp litt materiale rundt hullet idet man drar den opp.

Skruene til esse har jeg veldig godt inntrykk av. De har en ganske særegen spiss som gjør de voldsomt skarpe og lette å skru. Jeg har ved flere tilfeller valgt å bare skru skruene rett inn i planken, uten å bruke skrumalen. Dersom du har god kontroll og klarer å justere bredden mellom plankene uten mal så skal det gå fint å skru uten mal.

Har også testet skruene vinkelrett på bordene i noen tilfeller, og det virker som om de hefter veldig godt - så tipper det går fint å skru de vinkelrett inn. Så litt på Essve sin MAX skrue, som er utviklet for å bli brukt vinkelrett på bordene, men jeg synes hodet på de skruene var ganske stort.