(trådstarter)
   #51
 79     Lyngdal     0

Drar seg bra til dette, hva har du for planer med muren?


Det er meningen å sette opp skifer fliser på muren. De flisene hvor skiferen ligger lagvis og imiterer tørrmur. Dette er ikke på budsjettet for i år så vi får se hvilke ideer vinteren bringer

  (trådstarter)
   #53
 79     Lyngdal     0
Som dere ser så er terrassen og en karnapp på huset åpen under. Jeg skal kle dette på ett eller annet vis men ønsker ikke å ha det helt tett, men likevel slik at man kun ser skygger gjennom. Håper det er noen som har noen gode forslag til hvordan dette kan gjøres, gjerne med bilder slik at det er mulig å bedømme hvordan det vil se ut
Terrasse med et lite badekar - 227.jpg - alias
Terrasse med et lite badekar - 228.jpg - alias
   #54
 3 713     Ringerike     0
Tror jeg ville ha kjøpt ferdiggjerder (se bilde) å hengt opp som et "forheng". Satt en på hengsler for å komme til teknisk rom og samtidig hatt mulighet for lagring av gressklipper og annet utstyr.

Mange fine å velge i på RKC
http://www.rkc.no/kategori.html?mcid=35
Terrasse med et lite badekar - Bilde 07-04-21 VP beskyttelse-1.jpg - Bidda
Terrasse med et lite badekar - Skisse vegg av gjrerdeelementer.jpg - Bidda
Signatur
   #55
 598     Midt-noreg     0
Hva med å legge beiset? 2x2" liggende under terassen og karnappen? Er en del butikker som bruker det som avgrensing for pålassingsområde osv, ser stilig ut, samtidlig som det oppfyller funksjonen med sperring uten tetting. 2"x2" med 1" eller 2" mellomrom?  Så går det jo ann å hengsle bare 1 meter eller 2 av lengden hvis du skal ha tilgang under?=)

Signatur
  (trådstarter)
   #56
 79     Lyngdal     0

Hva med å legge beiset? 2x2" liggende under terassen og karnappen? Er en del butikker som bruker det som avgrensing for pålassingsområde osv, ser stilig ut, samtidlig som det oppfyller funksjonen med sperring uten tetting. 2"x2" med 1" eller 2" mellomrom?  Så går det jo ann å hengsle bare 1 meter eller 2 av lengden hvis du skal ha tilgang under?=)Ja det blir nok ett eller annet i den duren. Jeg ser MøreTre har diverse å velge i. Likte godt det som er på bildet under, men kan tenkes at jeg går for 2" x 2".

I dag har jeg endelig fått gjort litt igjen etter krangelen med skil saga. Resten av den gamle terrassen er vekk og den første drageren er oppe. I morgen håper jeg å få ferdig bjelkelaget slik at jeg kan begynne å legge dekke på Torsdag. På onsdag er det tid for sjekk av tåa så da blir det sikker ikke mye gjort.
Terrasse med et lite badekar - Møre royal levegg.jpg - alias

  (trådstarter)
   #60
 79     Lyngdal     0
Jeg lurte en stund på hvordan jeg enklest kunne oppbevare bunnsuger og slange da det helst bør oppbevares slik at det ikke blir skittent. Jeg gikk tilslutt ned til den lokale teppehandleren og fikk noen rør som hadde vært brukt til å rulle teppe på. Disse rørene ble montert under terrassen slik at bunn suger og slange kunne stikkes nedi fra luken over skimmeren. Dette viste seg å fungere veldig bra.
Terrasse med et lite badekar - DSC00913.jpg - alias
Terrasse med et lite badekar - DSC00916.jpg - alias
Terrasse med et lite badekar - DSC00917.jpg - alias
Terrasse med et lite badekar - DSC00922.jpg - alias
Terrasse med et lite badekar - DSC00926.jpg - alias
Terrasse med et lite badekar - DSC00927.jpg - alias
Terrasse med et lite badekar - DSC00930.jpg - alias