#11
 3,412     Akershus     0


Jeg ser ikke bort i fra at Harald1966 kan ha hatt et lite glimt i øyet da han foreslo disse gigantiske trailer-baserte konstruksjonene Smile
Signatur

   #14
 3,412     Akershus     0

Hvis bensingrill er et alternativ http://www.storesundbf.no/j16/images/grill.jpg


Grill med V8-motor på 5.7 liter er jo helt konge da!

Interessant nok så griller ikke fyren på bildet på grillen til motoren...  ;-)

Selv vil jeg foretrekke noe litt mindre voldsomt.  Lurer på om en treliters rekkesekser holder til familiebruk?  Den lekker litt olje; det kan jo gjøre kjøttet litt ekstra saftig?
Signatur
   #16
 1,421     Bærum     0
Signatur
   #17
 5,432     Akershus     0


Disse er lite egnet for Ola Dunks måte å grille på. Hvis det skal være en fellesgrill i et boligsameie vil jeg anta at en grill som er mer egnet for direkte grilling vil være passende.

BBQ-pits fra USA er konstruert med tanke på indirekte grilling (BBQ) og røyking (smoking), selv om det er mulig å drive med direkte grilling på de også. De bør skjermes for dårlig vær når de ikke er i bruk, så et boligsameie tror jeg vil ha større glede av et eller annet i rustfritt stål som tåler fuktig vær uten å ta mye skade av det.

Jeg har en mindre utgave (ikke på henger, terrassetype) av en slik type BBQ-pit / smoker du linker til fra USA. Er ca 2,5 meter lang og 2 meter høy på det høyeste. Veier rundt 180 kg. Utrolig kult å lage mat på, men man må like å bruke god tid. Hos meg tar det fra 2 til 8 timer fra jeg legger på kjøtt til det er ferdig, avhengig av hva jeg lager.
[/quote]

http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=42865761



Disse er lite egnet for Ola Dunks måte å grille på. Hvis det skal være en fellesgrill i et boligsameie vil jeg anta at en grill som er mer egnet for direkte grilling vil være passende.

BBQ-pits fra USA er konstruert med tanke på indirekte grilling (BBQ) og røyking (smoking), selv om det er mulig å drive med direkte grilling på de også. De bør skjermes for dårlig vær når de ikke er i bruk, så et boligsameie tror jeg vil ha større glede av et eller annet i rustfritt stål som tåler fuktig vær uten å ta mye skade av det.

Jeg har en mindre utgave (ikke på henger, terrassetype) av en slik type BBQ-pit / smoker du linker til fra USA. Er ca 2,5 meter lang og 2 meter høy på det høyeste. Veier rundt 180 kg. Utrolig kult å lage mat på, men man må like å bruke god tid. Hos meg tar det fra 2 til 8 timer fra jeg legger på kjøtt til det er ferdig, avhengig av hva jeg lager.
Slik en?

http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=42865761