13,271    8    0  

Weber Spirit® E-210 Classic. Erfaringer?

 875     0
Skal ha meg grill og ser plantasjen har en Weber 210 til 2999kr. Bra grill og bra pris? Hva med ekstra utstyr som beskyttelseshette og teflon rist?

   #1
 40     Rogaland     0
Dette er en kjempegrill for den prisen. Vi gav 3500kr for den, men ser den selges for 2990 nå.
Enkel rengjøring (innvendig og utvendig) og fungerer alltid.
Kjøp beskyttelsehetten som passer for weber 310 da får du noe som dekker litt mer. Kjøpt på obs bygg for ca 700kr. Plantasjen selger den for 1050kr.
  (trådstarter)
   #2
 875     0
Finner den ikke for 2999kr lengre jeg, ser de har en på elkjøp med det er en annen type uten underskap ser det ut som.
   #3
 1,421     Bærum     0
Dette er en 2-brenners grill. Jeg ville lagt litt mer penger i det og fått en med 3 brennere. Da kan du bruke indirekte grillmetode også. Dersom jeg skulle kjøpt grill i dag ville jeg faktisk vurdert en med sidebrenner også. Kjekt å ha hvis du skal lage saus samtidig, eller trenger å holde noe varmt i en gryte som du må passe på.

Kvaliteten er sikkert som andre Webere.
Signatur
   #4
 48     Akershus     0
Har selv en 210. Indirekte grilling med 2 brennere fungerer utmerket. Grillristen er lett og holde ren.
Kjøpte "no name " trekk til et par hundrelapper (Tror det var på Plantasjen). Holder i massevis.
   #5
 20     Drammen     0
Har E210, veldig fornøyd! Lite tips, det grilltrekket elkjøp selger for 899 kroner får du fra ebay for rundt 200 kroner. Originalt og hele pakka. Kjøpt til min egen samt en Q100.
   #6
 1,421     Bærum     0

Har selv en 210. Indirekte grilling med 2 brennere fungerer utmerket.

Ser ikke hvordan du kan få det til "utmerket", men du er tydeligvis fornøyd.
Signatur
   #7
 48     Akershus     0
Ser Edgeman ikke er helt enig :)
Jeg bruner først kjøttet, skrur deretter av den ene brenneren, lar kjøttet ligger over den brenneren som ikke er aktiv.
Lokket på og varmluften sirkulerer. Ikke verre enn det…

   #8
 1,421     Bærum     0

Ser Edgeman ikke er helt enig :)
Jeg bruner først kjøttet, skrur deretter av den ene brenneren, lar kjøttet ligger over den brenneren som ikke er aktiv.
Lokket på og varmluften sirkulerer. Ikke verre enn det…

Jeg ville trodd det ble litt lite varme, men funker det så funker det  Wink
Signatur