248    3    0  

Hvilket merke er best hva gjelder håndverktøy?

 1 411     Hordaland     0
Hei
Har fått behov for å kjøpe inn litt div håndverktøy, og vil da gjerne ha av ypperste kvalitet... 

Trenger i første omgang skralle, fastnøkler, bits osv. Gjerne i form av et sett.

Typiske merker er Bacho, Stanley osv. Men er feks Teng Tools hakket over? Noen andre merker som kan skiltes med kvalitet?
Signatur

   #1
 468     Sarpsborg     0
Jeg liker skraller, fastnøkler og div skrutrekkere fra Wuerth, bits - proffe impact fra Bosch tåler svært mye.
   #2
 1 076     1484     0
Hei
Har fått behov for å kjøpe inn litt div håndverktøy, og vil da gjerne ha av ypperste kvalitet...


Hazet, Snap-On og etpar andre merker er vel regnet for å være det beste man får.

Jeg har aldri trengt noe sånt. Har litt enkeltverktøy av diverse årsaker, men hovedmengden min er faktisk Biltema. Fastnøklene der er helt greie, pipeverktøyet også. Har etpar-tre Bacho-sett, grei kvalitet for penga, syns også Teng-Tools gir grei value for money. Har et Kamasa-sett som er sikkert 15 år gammelt, det har jeg aldri vært spesielt fornøyd med, kun gjerrigheten min hindrer meg i å kaste det i søpla. Men egentlig er det bare skralla som er dårlig, pipene er helt OK.

Kan legge til at jeg tror jeg skrur endel mer pr mnd, enn snittet av brukere gjør på etpar år. Det er viktigere for meg å ha et godt utvalg, enn å ha det dyreste som finnes. F.eks trenger man ulike forlengere, ulike lengder piper, man bør ha både 1/4", 3/8" og 1/2" pipesett, i 3/4" har jeg bare utvalgte biter, f.eks pipe og latmannsarm til å skru tenner på gravemaskina og hjulbolter på traktoren.

Kan du ta deg råd til det beste, ville jeg valgt enkeltkomponenter fra Hazet, evt epar mellomstore pipesett. Da snakker vi kjapt 4000kr tror jeg, selv med mine rabatter.

PS - Noen nevner Wüerth her, det er vel det eneste verktøyet jeg IKKE kjøper. Syns det er veldig dyrt ift kvalitet, og Würth må ha Norges dyreste butikk. Vanskelig få rabatt også, medmindre man kjøper mye.
Signatur