154    5    1  

Sanipex 12mm moment

 41     0
Heisann.
Lurte på om det finnes et alternativ til 12mm momentnøkkel til sanipex installasjon ifht den originale. Den koster jo godt og vel 3 lapper og synes det er en stiv pris😊

HSt
   #1
 29 978     Lillestrøm kommune     0
 Du trenger jo tangen for å sette på koblingene, men tenker du på alternativ ved demontering og remontering ? (Bare den skrudde koblingen)

Det er vel en momentnøkkel, den er liten så vil tro at å kjøpe en momentnøkkel som passer er enda dyrere
  (trådstarter)
   #2
 41     1
Jeg har fått kjøpt meg en rimelig koffert med alt utenom 12mm momentnøkkelen for å skru kuplingene. Så når jeg prøver å få tak i denne tangen så blir jeg nesten redd av prisen på 3 lapper🙊
TSt
   #3
 10 371     0
En får komplett koffert for litt over 5 i allfall. Ikke sikkert en ikke komplett koffert var så billig da.  VVSkomplett.no  har 12mm nøkkel til 2419,-  VVskupp.no har jeg kjøpt koffert men kommer ikke opp løs nøkkel.  Men du kan jo hører med de.
  (trådstarter)
   #4
 41     0
Alt dette vet jeg. Fikk kofferten av en jeg jeg kjenner for 1500,- så følte jeg måtte slå til😊
Spørsmålet var om det finnes ett alternativ til den originale 12 mm momentnøkkelen😊
TSt
   #5
 10 371     0
VVSkupp gir brukbar rabatt på koffert så ville sjekket med de om hva de kunne skaffe nøkkel til. Flere rør grosister har ikke verktøyet i det hele tatt i nettbutikken og når jeg sjekket var prisen høyere enn hos VVSkupp hvis de skulle skaffe. Kjøpes det direkte ? Eller er salget så lavt fordi rørlegger bedriftene har det de trenger ?