26 339    51    12  

Snekkerhammer - mer personlig enn en tannbørste?

 58     0
For kort tid siden var jeg i kontakt med en tømrer. Han fortalte at han brukte mye Hultafors, men hammeren var et annet merke, og dette skulle han ikke forandre på!
Etter at han fikk teste ut vår hammer viser det seg at han er svært fornøyd med denne.
Sitter valget av snekkerhammer i hånden eller i hodet?

Snekkerhammer - mer personlig enn en tannbørste? - Snekkerhammer.jpg - Hultafors Group
Signatur

   #2
 2 398     Vestlandet     1
Er det bare meg, eller burde denne tråden ligge under markedsføring?
   #3
 14     oppland     0
For min del sitter det vel litt  begge deler egentlig, selv om jeg med noen hammere omtrent ikke klarer å treffe spikeren, men har litt å si på håndtaket og tyngden på hammeren for min del Smile
Signatur
   #4
 379     Lillesand     0
Nå svinger ikke jeg hammeren så veldigt mange gangene i Året.  Men angrer ikke på kjøpet av en eller annen 20unser stanley for ett par år siden.  Antar det er Fatmax.  Har gitt den en egen plass å henge i garasjen, så den er lett tilgjengelig og jeg vet hvor den er, så kan resten av røkla med hammere som har akkumulert seg i familien(e) opp gjennom de siste 40 åra ligge i rotehyllene.  vi må vel ha en 7-8 stk nå Tongue
Signatur
   #6
 3 084     Gol     0
Jeg har prøvd litt v hvert av hammere opp igjennom tiden, hultafors, baco, q-tools, stanley.

Men så kjøpte jeg meg en est wing hammer. Og det er den desidert beste hammer som er på markedet. Jeg merker fort i armene om jeg bruker den eller en annen en.
Jeg brukte den under hele hyttebyggingen isteden for agregatet og spikerpistol. Den hammeren er jeg blitt så glad i,så når den er utslitt så blir det garantert samme slaget igjen.

Du ser den her.. Beste hammeren. :)

http://www.estwing.com/nh_claw_hammer_leather.php
Signatur
   #7
 591     Øvre Eiker     0
Kjøpte samme Estwing-hammeren som herr Monter i sommer og er veldig godt fornøyd. Den sitter veldig godt i hånden og har en litt annen vinkel på hodet enn andre hammere, noe som passer meg godt i alle fall. Det blir færre bøyde spikere.

   #8
 135     0
Den der Estwing, er det den samme som de selger på Europris?? Der har de Estwing hammer med lærskaft ihvertfall..