35    1    0  

Feste treverk på fliser

 6     0
Hei,

Jeg lurer på hva som er beste måte å feste treverk på fliser på? Under flisene er det betong. Jeg tenkte i utgangspunktet å lime det fast med Tec 7, siden det viste seg å være et lite h***** å borre i fliser og betong. En ytterligere hump i veien, er at flisenderlaget er litt konkavt etter mange år, så treverket må presses ned for å få kontakt med flisene på midten. Er liming en farbar vei? 

Jeg tenkte å lime og så finne noe skikkelig tungt å plassere oppå et bord på midten for å presse det ned. Ekstra fun fact er at det er inngangspartiet så det mildt sagt litt tungvint å plassere noe rett foran inngangsdøra, men må man så må man. Alle forslag mottas med takk!

Feste treverk på fliser - P_20230910_195500.jpg - hoeriksenFeste treverk på fliser - P_20230910_195448.jpg - hoeriksen

TSt
   #1
 13 766     0
Ville hogd bort flisene og dermed fått høyde nok til å lage en liten lem. Da er det mulig å få rengjort en gang i mellom og bordene får også en antydning av lufting under også.  11mm trykkimpregnert lekt er standard sløyfe.  

En må bare være klar over at treverk med snø / is på er fryktelig glatt om vinteren.  Jeg har platting forran døren som skal erstattes med belegningstein men den er overbygd så det er bare når det blåser i uheldig retning at det er problem.