5,943    7    0  

Damovn+stekovn eller kombi? Og hvor kjøpe?

 80     sør-norge     0
I danmark? Noen med noen hete tips?

   #1
 5,569     0
Henger meg på denne - lurer på det samme. Expert/Elkjøp etc her i Norge har jo noen, men ikke mange - og de er relativt stive i prisen. Veldig interessant dersom noen har gode tips til innkjøp fra utlandet som TS også spør om!
   #2
 1,812     Sør-Trøndelag     0
Mener å ha hørt at dampovn ikke har varmluftfunksjon.

Mulig dette er feil, men greit å være bevisst på dersom man velger kombi i alle fall.
Signatur
   #4
 1,019     Rogaland     0

Mener å ha hørt at dampovn ikke har varmluftfunksjon.

Mulig dette er feil, men greit å være bevisst på dersom man velger kombi i alle fall.


Dampovn har nok ikke varmluft men kombidamp har. Der kan du velge vanligvis fra 0% damp til 100% og damp eller ikke og fra 30 til 250 grader. Kan brukes som vanlig stekovn.

Anbefaler Gaggenau fra tyskland.
Signatur
   #5
 30     Hamar     0
Jeg ville valgt vanlig stekovn og dampovn, da kan du steke kjøttet i ovnen mens du tilbreder grønnsaker perfekt i dampovnen!
Signatur
   #6
 303     Sandnes     0
Kjøp definitivt stekeovn + kombidamp om du har plass og penger. Begge blir ofte brukt her hos oss i hvert fall.
   #7
 68     Tananger     0

Kjøp definitivt stekeovn + kombidamp om du har plass og penger. Begge blir ofte brukt her hos oss i hvert fall.


Enig. Stekeovnen er den tradisjonelle som går til ±300 grader, mens kombidamperen tar seg av alt av grønnsaker, fisk, opptining +++. Kombidamperen har også ren varmluft hvis man ønsker dette.