1 231    8    1  

Er kjøleskapet ødelagt?

 43     0
Noen som har vært borti at det ligger brunt støv inne i kjøleskapet? Se bilde. Hva kan det skyldes? Ser ut til at kjøleskapet har sluttet å fungere. Det er like varmt inni kjøleskapet som ute på kjøkkenet. I går hørte vi et smell a la isbiter som faller ned, samt at lyden var meget høy og støyende mye av dagen. I dag så vi altså det brune støvet inni kjøleskapet, og det virket å være varmt der. Brukte temperaturmåleren til fryseboksen, og fant ut at det var like varmt inni som ute. Vil det si at kjøleskapet nå er ødelagt, eller er det noe vi selv kan gjøre her? Kjøleskapet er av merket Beko, selvavisende og vel 4 år gammelt, så det er ikke så gøy å måtte kjøpe nytt. Takker for svar.

Er kjøleskapet ødelagt? - IMG_20201117_224050.jpg - happy
Er kjøleskapet ødelagt? - IMG_20201117_224050.jpg - happy

HSt
   #2
 35 417     Lillestrøm kommune     0
Men sjekk klimaklasse, noen kjøleskap stopper når innetemperatur går under 16C og de starter ikke av seg selv.
   #4
 234     Oslo     1
Uansett ville jeg funnet frem kvitteringen ettersom det er 5 år reklamasjon på det. Med litt flaks så kan du ende opp med et nytt kjøleskap.
   #5
 240     0
Som det blir nevt 5 års reklamasjonsrett på det så bare klag til selger.

Men en ting jeg har opplevd på no-frost skap. Det kan faktisk fryse i vifta. Da kan du høre lyd hvis du er i nærheten. Og da vil skapet tine. Løsing på dette er å gjør skapet strømløst. Luft med dører oppe over natta. Sett i strømmen igjen. Hvis dette ikke vikrer, klag til selger/ bestill service mann.
  (trådstarter)
   #6
 43     0
Takk for svar alle sammen. Har sendt en mail til selger, med bilder og kjøpskvittering, og venter nå på svar. Utrolig hvor avhengige vi blir av et kjøleskap dere, men det går jo.
  (trådstarter)
   #7
 43     0
Det ble nytt kjøleskap på oss. Gikk ikke an å reparere, kjent feil på akkurat det partiet kjøleskap fra Beko, så den gikk på garantien på 5 år. Ingen kostnader på oss, vi fikk velge et nytt kjøleskap. Da er det bare å vente noen dager, så kommer det nye kjøleskapet og det gamle blir kjørt bort av de som kommer med det nye. Smile