#22
 1,519     Oslo     0
De eneste som ikke trenger pyrolyse er de som aldri har hatt det. Det er som narkotika.
   #23
 132     0

De eneste som ikke trenger pyrolyse er de som aldri har hatt det. Det er som narkotika.


Det har du nok helt rett i. Jeg, som aldri har hatt det, ville ikke betalt en hundrelapp ekstra for å få det. Mora mi som har det hjemme angrer som en hest på at hun ikke kjøpte det på hytta  ;D
   #25
 1,519     Oslo     0


Det har du nok helt rett i. Jeg, som aldri har hatt det, ville ikke betalt en hundrelapp ekstra for å få det. Mora mi som har det hjemme angrer som en hest på at hun ikke kjøpte det på hytta  ;D


Det er en av de svært få tingene som faktisk funker som i reklamen. Jeg lager mye mat og stekeovnen trenger seg en rens innimellom. Da er det bare å slå på pyrolysen, vente halvannen time, tørke over med et fuktig kjøkkenpapir og så er ovnen ren og pen. Jeg betalte noen tusen ekstra for en toppmodell fra Siemens når jeg skulle ha kombinert mikro/varmluft - det var kun fordi det var den eneste modellen som hadde pyrolyse av kombiovnene deres.
   #27
 874     Oslo     0
Jeg har pyrolyseovn fra ikea OV9 eller 10. Det fungerer utmerket, bortsett fra glasset. Hvis det har fått fett og dritt på seg må det fortsatt rengjøres på gamlemåten. MEn det kan enkelt tas ut og puttes i oppvaskmaskinen. Den er forøvrig også fra ikea. Den bråker mer enn dyre maskiner, men ikke sjenerende for vår del. Har man derimot kjøkkenet i stua ville jeg valgt noe annet. Det er også i nærheten av umulig å få høye glass til å stå av seg selv i toppetasjen. De må "låses" med kopper på begge sider for å ikke velte når man tar skuffen ut og inn. Jeg har også en induksjonstopp fra ikea, den var jeg i begynnelsen ikke veldig imponert over. Den virket litt treg og var bare litt kjappere enn sånn jeg husker den gamle platetoppen som var vanlig keramisk. Dette endret seg radikalt ved overgang til dyrere kjeler/stekepanner. Vet ikke hvorfor.

   #28
 661     Bærum     0
Det går vel an å blande litt? F.eks kjøleskap fra Ikea. Stekeovn og oppvask fra Miele og induksjonstopp fra f.eks Siemens? Hvitevarer er noe man bruker hver dag, og det er jo kjipt å ende opp med noe man irriterer seg over. Stekeovnen fra Miele når 220 grader på under 4 minutter, og oppvaskmaskinen er så stillegående at jeg må åpne den for å se om den faktisk har startet.

Når det gjelder induksjonstopper så er det største problemet at mange har for små kokesoner. Skal du kjøre på med en stor pinnekjøttkjele så får man ofte problemer. Jeg endte opp med å kjøpe en sonefri, og det har jeg ikke angret et sekund på. Når det gjelder stekeovn ville jeg også vurdert en kombidamp. Dampovn er rett og slett genialt...

Men for all del, VENT til januarsalget! Dra rundt på ulike kjøkkenbutikker, mange av dem kjører 30-50% på Miele i januar/februar.
   #30
 3,258     Akershus     0



Det har du nok helt rett i. Jeg, som aldri har hatt det, ville ikke betalt en hundrelapp ekstra for å få det. Mora mi som har det hjemme angrer som en hest på at hun ikke kjøpte det på hytta  ;D


Det er en av de svært få tingene som faktisk funker som i reklamen. Jeg lager mye mat og stekeovnen trenger seg en rens innimellom. Da er det bare å slå på pyrolysen, vente halvannen time, tørke over med et fuktig kjøkkenpapir og så er ovnen ren og pen. Jeg betalte noen tusen ekstra for en toppmodell fra Siemens når jeg skulle ha kombinert mikro/varmluft - det var kun fordi det var den eneste modellen som hadde pyrolyse av kombiovnene deres.


Mye raskere å krølle i sammen sølvfolien i bunnen og pælme den i søpla for å så legge inn ny folie.
Signatur