12,030
24
1
Induksjonstopp eller koketopp uten induksjon?
54
Akershus
0
Induksjonstopp eller koketopp uten induksjon?
Hvilke erfaringer har dere? Hva ville dere valgt?
Amatør som liker å leke med treverk
Men om du er veldig glad i risengrynsgrøt bør du kanskje vurdere å droppe det.
Er klin umulig å unngå at den svir seg...
Om noen har tips til meg så kom gjerne med dem.
Har induksjon og ville valgt det på nytt også, strålende fornøyd med de fordelene som er nevnt tidligere. Skal også nevnes at den er enklere å holde ren enn vanlig keramisk pga at den ikke blir så varm slik at mat og søl brenner seg fast. Er bare å tørke lett over. Eneste jeg angrer på er at jeg ikke kjøpte en 80cm i stedet for 60, bruker wok mye og den tar mye plass....
Har aldri merka noe slikt på vår induksjonstopp (Siemens).
Mulig jeg er hørselskada da! ;D
Synes uansett at man definitivt bør velge induksjonstopp når man kjøper nytt idag.
-Mye enklere å gjøre reint, oppvarming går kjappere, justering av temperatur går MYE kjappere og det er tryggere. Minuset er litt høyere pris og du må muligens skifte ut en del kasseroller. Utseende har vel lite å si, keramisk topp og induksjonstopper er stort sett like.
Ulempen er at vi nå har tre rådyre flotte kjeler stående som vi ikke får brukt.