12,030    24    1  

Induksjonstopp eller koketopp uten induksjon?

 54     Akershus     0

Induksjonstopp eller koketopp uten induksjon?

Hvilke erfaringer har dere? Hva ville dere valgt?

   #1
 339     Fræna i M & R     0
Her blir det induksjonstopp. mye pga veldig kjapp oppvarming og mer barnevennlig da toppen ikke blir varmere enn strålevarmen fra kasserollen. slik at det ikke er så lett å brenne seg på platen.
Signatur
   #2
 925     0
Induksjon! Raskere, enklere, slår seg av, tryggere, barnevennlig, strømbesparende, penere, you name it. Induksjon kommer til å overta for keramiske topper i fremtiden, no doubt.
Signatur
   #3
 715     Bergen     0
Induksjon..

Men om du er veldig glad i risengrynsgrøt bør du kanskje vurdere å droppe det.
Er klin umulig å unngå at den svir seg...

Om noen har tips til meg så kom gjerne med dem. Wink
   #4
 108     0
Risengryngrøt: tykkbunnet kasserolle, hyppig omrøring, rask justering ned til laveste nivå når grøten har begynt å koke. Funker her iallefall:)

Har induksjon og ville valgt det på nytt også, strålende fornøyd med de fordelene som er nevnt tidligere. Skal også nevnes at den er enklere å holde ren enn vanlig keramisk pga at den ikke blir så varm slik at mat og søl brenner seg fast. Er bare å tørke lett over. Eneste jeg angrer på er at jeg ikke kjøpte en 80cm i stedet for 60, bruker wok mye og den tar mye plass....
   #5
 925     0
Enig, har bestemt meg for induksjonstopp med tre soner i lengden selv. man bruker jo sjeldent den fjerde alikevel og jeg vil heller ha en diger pinnekjøttsone framfor en liten fjompesone.
Signatur
   #6
 211     0
Er det da bare jeg som irriterer meg over tikktikktikktikktikktikktikktikk-lyd når induksjonsplata senker temperaturen?!?  >:(  ::)
   #7
 126     Nordland     1

Er det da bare jeg som irriterer meg over tikktikktikktikktikktikktikktikk-lyd når induksjonsplata senker temperaturen?!?  >:(  ::)

Har aldri merka noe slikt på vår induksjonstopp (Siemens).
Mulig jeg er hørselskada da!  ;D
Synes uansett at man definitivt bør velge induksjonstopp når man kjøper nytt idag.
-Mye enklere å gjøre reint, oppvarming går kjappere, justering av temperatur går MYE kjappere og det er tryggere. Minuset er litt høyere pris og du må muligens skifte ut en del kasseroller. Utseende har vel lite å si, keramisk topp og induksjonstopper er stort sett like.
Signatur

   #8
 52     0
Vi har valgt induksjon, og er veldig fornøyd med det.

Ulempen er at vi nå har tre rådyre flotte kjeler stående som vi ikke får brukt.
   #10
 87     Bergen     0
Induksjon er supert.  Har simens topp og den brummer litt når den går for fult men det skal jeg heller leve med enn å stå i 15 min og vente på at det skal bli varmt.