#51
 2     Nord Norge     1
Vi vurderer å kjøpe kjølehjørne. Det framkommer 2 alternativer; Røros metall og Norcool sitt. Hva er imidlertid best, og hva må en forvente å betale for dette?
Noen erfaringer?

   #52
 5,112     Troms     0
De er nok like gode på hver sin måte. Like dyre er de også. Det er skrevet mange sidemeter her inne om kjølehjørner og ulike typer. Det står som regel om kun 2 merker og det er de du nevner. Ta en titt i søkefunksjon så finner du det aller meste. Jeg har bla skrevet en kort liten erfaring og brukeranmeldelse på norcool som d kan finne her inne.

Prismessig så ligger disse på rundt 26-27000,- inkl mva avhengig av konfigurasjon ekstrautstyr etc. Er du flink til å forhandle priser og sjekke litt rundt så får du de nok et par tre tusen billigere også. Andre igjen får de for denne prisen inkl montering. Så du må sjekke 2 priser:

Inkl montering og levering på døra
Eks montering, men inkl levering/frakt til døra.
Signatur
   #53
 2     Nord Norge     0
Takker forr anbefalingen. Støy er for meg viktig å unngå, så da blir det nok Norcool kjølehjørne og bestbuy.no som blir leverandøren. Har noen erfaringer med dem, eller andre svært konkurransedyktige priser?
Eiv
   #54
 241     Moss     0
Jeg har et kjøleaggregat av samme type som røros metall bruker i mitt kjølehjørne, og jeg er ikke plaget av støy i det hele tatt. Synes det bråker mindre enn det standard kjøleskapet som jeg hadde tidligere. Og ellers så vet jeg at røros metall bruker et bedre aggregat fra en annen leverandør nå, så dersom du kjøper det i dag, så vil du få et mye bedre ett enn det som jeg har. Dersom lyd er viktig, så må det vel gå ann å kontakte med å høre hvilken db som de oppgir i støy?
   #55
 78     oSLO     0
Jeg har et Røros skap kjøpt ved påsketider. Det bråker veldig lite og er godt fornøyd med det. Som et vanlig kjøleskap. Er nok noe bedre plass i dette enn i Norcool sitt, men mer industrielt design innvendig.  Oppsetting av selve skapet var enkelt. Men å få det "bakt" inn i kjøkkeninnredningen i et takhøyt kjøkken var mindre morro.
   #56
 1,421     Bærum     0
Jeg har et Norcool kjølehjørne som vi har hatt i drift i fire år. Overlegent med så mye plass i forhold til et vanlig kjøleskap. Jeg har ikke noe å utsette på Norcool. Som Rover skriver var dette også superenkelt å sette sammen, men vi brukte litt tid på å montere det sammen med takhøy kjøkkeninnredning. Dette er tydeligvis likt uansett hvilket merke/modell du kjøper. Tror vi betalte 21.000,- for dette i 2006, men da kjøpte vi hvitevarer for 60k i samme handel og fikk dermed gode rabatter fra Lefdal.
Signatur
   #57
 143     Vestfold     0
Hei

Jeg har har Noorcool sitt kjølehjørne i mitt forige hus,det var jeh ikke så fornøyd med,valgte et fra røros i mitt nye hus,er kjempe fornøyd med det flotte skapet.
Skapet fra Noorcool ble for slerkete her og der,pakningene ble fort slitt og sprakk,dør hengslene begynte og irre,fikk vannlekasje og i det >:(
Kjøp røros sitt så er du sikker ;D
Signatur

   #58
 3,955     0
Madammen skal absolutt ha kjølehjørne og vi går nok for røros sitt etter tilbakemelding fra venner og slekt som har hatt problemer med NC sine...
   #60
 1,421     Bærum     0

Skapet fra Noorcool ble for slerkete her og der,pakningene ble fort slitt og sprakk,dør hengslene begynte og irre,fikk vannlekasje og i det >:(

Hvis du har klart å få vannlekkasje i kjølehjørnet har du stått på skikkelig... ::)

Signatur