Jeg har inntrykk av at det med smak på isbitene var et større problem før, for selv det relativt billige samsung-kjøleskapet jeg har nå har seperat kjøling for fryser (med isbitmaskin) og kjøleskap.
Signatur
Harald autorisert teleinstallatør (TIA) og ellers en nevenyttig kar
Virker som om isbitmaskin "drømmen" er relativt dyrt og lite praktisk? er jeg inne på noe da? eller hva ville dere her på forumet anbefale! droppe isbitmaskinen og finne et bredt kjøleskap på 80-90cm bredde istede? og bruke god gammeldags isposer og sette inn i frysern`?
Mitt samsung side-by-side koster under 8000 fra tretti.no og for meg så var det en drøm gå i oppfyllelse. Stort kjøleskap, en helt grei fryser, og nærmest ubegrensede mengder med isbiter! Uten at jeg trenger å vri opp et plastbrett, klemme de ut av poser og få biter av plast sittende fast i isbiten fordi den ble frosset sånn og i det hele tatt.
Plastbrett fungerer helt fint for de fleste, men hvis man kun skal ha ut et par tre isbiter så må man styre med å holde for de man ikke skal ha ut, og skal man fylle på vann på de tomme hullene, slik at man plutselig har noen isbiter som er ferdige og noen som ikke er det i samme brett? Mye mas. Det man KAN gjøre er jo å tømme et helt brett i en liten bolle som står i fryseren, så bruker du den som en buffer.
Tidligere så kjøpte jeg faktisk slike 2.5kg-poser med ferdige isbiter fra butikken. Det var ikke så ille pris på det, og en pose varte ganske lenge. Men da jeg skulle pusse opp kjøkkenet og endelig hadde plass til en side by side så var det ikke et spørsmål en gang. Jeg måtte ha det.
Den har til og med isknuser, perfekt for å lage mojito
Signatur
Harald autorisert teleinstallatør (TIA) og ellers en nevenyttig kar
Vi har hatt flere frittstående isbitmaskiner over en 10 års tid nå, ikke alle har vært så holdbare. Nå har vi Wilfa sin modell og er fornøyd med den. Før dette hadde vi brett og isposer, men det ble for tungvint. Brusforbruket gikk drastisk ned etter anskaffelse av isbitmaskin. Nå drikkes det mest vann med is i. Hva er bedre enn vann med is og noen dråper sitron dagen derpå?
haha sykt digg når det smaker løk av isbitene da! Noen som vet om steder man kan få snakket med noen med god erfaring fra hvitevarer og diverse. og IKKE elkjøp og den slags da det er mye ungt som jobber der og bare lever etter at JA dette er best og denne er bra.. vill ha litt råd. koster jo litt å innvistere i alt av hvitervarer. Kjøper ikke det første jeg ser.
autorisert teleinstallatør (TIA) og ellers en nevenyttig kar
eller hva ville dere her på forumet anbefale!
droppe isbitmaskinen og finne et bredt kjøleskap på 80-90cm bredde istede? og bruke god gammeldags isposer og sette inn i frysern`?
Plastbrett fungerer helt fint for de fleste, men hvis man kun skal ha ut et par tre isbiter så må man styre med å holde for de man ikke skal ha ut, og skal man fylle på vann på de tomme hullene, slik at man plutselig har noen isbiter som er ferdige og noen som ikke er det i samme brett? Mye mas. Det man KAN gjøre er jo å tømme et helt brett i en liten bolle som står i fryseren, så bruker du den som en buffer.
Tidligere så kjøpte jeg faktisk slike 2.5kg-poser med ferdige isbiter fra butikken. Det var ikke så ille pris på det, og en pose varte ganske lenge. Men da jeg skulle pusse opp kjøkkenet og endelig hadde plass til en side by side så var det ikke et spørsmål en gang. Jeg måtte ha det.
Den har til og med isknuser, perfekt for å lage mojito
autorisert teleinstallatør (TIA) og ellers en nevenyttig kar
Brusforbruket gikk drastisk ned etter anskaffelse av isbitmaskin. Nå drikkes det mest vann med is i.
Hva er bedre enn vann med is og noen dråper sitron dagen derpå?
Noen som vet om steder man kan få snakket med noen med god erfaring fra hvitevarer og diverse.
og IKKE elkjøp og den slags da det er mye ungt som jobber der og bare lever etter at JA dette er best og denne er bra.. vill ha litt råd. koster jo litt å innvistere i alt av hvitervarer.
Kjøper ikke det første jeg ser.