347    1    0  

LED lys i kjølehjørne

 37     Ringerike     0
Hei. 
Jeg har byttet kjøle aggregat fra Polar til Thermocold. På Polar var det en LED skinne som gav lys. Når jeg kobler dette lyset til det nye aggregatet fra Thermocold lyser det merkbart dårligere samt at det blinker litt. Jeg var i kontakt med Thermocold og fått tilsendt ny omformer til lyset. Jeg har åpnet opp aggregatet og funnet omformerne dom skal byttes. Jeg synes det er veldig trangt bak vifta og har ikke lyst til å begynne å gjøre noe som kan ende med at det aldri blir lys der. Det må da være enklere å bytte LED skinna?
Er det noen som har et forslag til spenning etc. Og om dette går i det hele tatt?

   #1
 337     Østfold     0
Hei Espensen
98% av alle kjølehjørnene til Røros Metall har halogen eller LED lys med pærer som trekker fra 20W til 70W, du har trolige den modellen som trekker mindre enn 20W, det er derfor du opplever dette problemet, omformeren du har mottatt mener jeg går fra 1 til 18W.
Så du må enten legge til et LED lys slik at det totale forbruket er mer enn 20W for at den driveren som er installert skal fungere, eller bytte til den nye som er en mindre driver.

Du kan koble vekk led driveren trekke ledningene opp i lys utgangen slik at du får 230V og så skaffe en Thermocold LED lampe med bevegelses sensor.
Signatur