93    0    0  

Tips til hvitevarer innbygd

 11     0
Vi har kjøpt nytt kjøkken. Må fylle inn med hvitevarer og innser at jungelen er stor.. 
Valgmulighetene tar litt knekken på oss :) 

Noen "safe" valg vi kan ta som ikke koster skjorta?
Budsjettet begynner å bli tynnslitt, så gode priser er viktig - selv om vi kan gå for å kjøre på litt ekstra dersom det vil gi oss noe.

Skal ha oppvaskmaskin 60cm, platetopp 80cm, stekeovn og mikro 60cm.
Elektriker kommer og må legge nytt til både platetopp og stekeovn/mikro så vi har ikke spesielle begrensninger på strømforbruk.

Kjøkkenet er et ganske svart Epoq, så svart og sølv er vel fargevalgene det vil gå i.
Induksjon er et krav. Gjerne med frie soner. Vi gikk for overskap med plass til ventilator da innbygd i platetopp virker i overkant dyrt.

Mine "krav" (som fort blir avfeid om kona liker designen bedre): Vriknotter eller annen hurtig måte å stille inn mikro på. Muligens samme på stekeovn. Liker ikke stå å holde inne en knapp i et minutt for å sette tidtaker på 25 minutt som vi gjør i dag. Vi har nå en mikro som både har grill/varmluft etc med mange programmer, men de blir ikke brukt. Bruker heller airfryer eller stekeovn - og regner med mikro ikke vil bli brukt til annet enn ren mikro framover heller. 

Selvrengjørende komfyr skyter kona inn. Høres vel bra ut.

Alt blir montert mot vegg. Ingen kjøkkenøy.

Setter stor pris på tips. Gjerne tips / erfaringer på noe vi bør unngå..

Edit: Kan legge til at vi har små barn og stort sett fulle dager. Så de store kulinariske opplevelsene her kommer stort sett kun hvis vi feirer jul eller påska hjemme. 

Edit 2: Kikker på platetopper, føler den blir viktigst. Så på en Gorenje-sak med fine funksjoner som bridge mm. Den er "flush fit". Vi har laminat-benkeplate (med ferdig underlimt vask). Men å frese ut spor selv i en slik plate kan kanskje bli problematisk? Vil en flush-fit være et dårlig valg om man legger den oppå platen? Vil kanskje være mer hensiktsmessig å gå for en som er bygget for å ligge oppå - gjerne med skrå kant? Jungelen vokser jo mer jeg leter Smile
Siste redigering: 4. juli 2022 00:06:21 av rsekkenes