8,113    9    0  

Varmeskuff - nyttig?

 19     0
Noen som bruker varmeskuff til noe annet enn å bygge opp under så man får innebyggingsovnene i samme høyde? ;D

Jeg skal ha alt over hverandre i samme skap så ulike høyder er ikke noe estetisk problem. Dermed tenker jeg at jeg ikke trenger varmeskuff. Men kanskje jeg tar feil. Er det egentlig en nyttig ting å ha?

   #1
 5,337     Tromsø     0
Du har sannsynligvis to flate brett, minst en dyp langpanne og en rist til steikeovnen, og trenger et sted å oppbevare dette, da du bare bruker en av dem om gangen. Men du trenger ikke varme i den skuffen.
Signatur
   #2
 1,943     0
Eg har aldri hatt varmeskuff, men kunne godt tenke meg å ha det. Tenker at det må vere veldig fint når ein rett er ferdig før andre ting, og trengs å haldast varm. Fint for oppvarming av tallerkar og serveringsfat også, men det er nå ikkje så ofte det trengs da.
   #3
 317     0
Da jeg var liten lagde mamma (på 70-tallet...) av og til pannekaker til middag.  Og siden vi var 4 stekte hun alle pannekakene på forhånd, og etterhvert som de ble ferdige puttet hun de ned i varmeskapet som var i bunn av stekeovnen. 

Nå har jo ikke stekeovner varmeskap lenger...  Så kanskje et fint bruksområder er å holde pannekaker varme!!!

knall!!
   #4
 3,387     0
Varmeskuff er et must. Legger du opp en saus på en kald tallerken er den kald og smakløs før den kommer på bordet.

Fin til å holde småting varme også.

Vi er uten microovn, men varmeskuff er et must. Jeg ble lei av å legge tallerkner i varmt vann og stå der og tørke dem tørre før en kunne legge opp mat på dem.

Komfyr, dampkomfyr, varmeskuff er en flott løsning.

Panner og rister legger en i sokkelskuffer. Da er de borte vekk, men lett å få tak i. Til og med fra rullestol.

   #8
 3,258     Akershus     0

Hmm..
Jeg har ikke noe tallerkenvarmer og jeg brenner meg til stadighet på sausen..

Hva gjør jeg galt??


Den må innom dampovnen med sausen først, og så i sokkelskuffen, videre i vinkjøleren før du har den i chateurkroix de foisbleu que est ce qou ce est mixeren rett før servering. (Må importeres fra Syd- Frankrike og koster bare 180 000,-, før montering, men du vil garantert være en av 2 som har en slik i norden, jeg har den første).

Bon Apetit!
Signatur
   #9
 3,997     Oppland     0
Aaah, nå går det opp et lys!

Trodde jeg drev å kokte sausen på for høy temperatur skjønner du!


Back to topic: nei, jeg finner ikke varmeskuff særlig mye brukt  Wink