#31
 224     0
hey, Benedictee

Jeg så litt på 120 hjørne skapet deres ser ut som en god kandidat til å ombygging.
Men der er en list mitt i skapet den kan sikkert fjernes. når den er fjernet motere dører på hver side hvis det går. Eller blir det en stor glipe i mitten ?? eller må listen i mitten være der??

Har du en link til mer mål over hjørneskapet? 

Via bilde på nett så jeg kunne montere hensler i midt (den jeg skal fjerne) og den ene siden jeg så. kan jeg også motere dør på den siden jeg ikke ser innvendig ?


Takker for fine svar Benedictee  :D   

  (trådstarter)
   #32
 925     0
Nei, stolpen i midten er den du fester hengslene på Smile den er delt i to hvorav den ene delen vender utover og den andre innover..det er derfor jeg er litt usikker på hvordan det vil funke å feste hengsler på den ene delen som ikke er laget for det, men det kan nok mekkes til Smile Uten stolpen må du i tilfelle finne en annen måte å feste dørene på for det er den som deler skapet i to :)

Lykke til.
Signatur
   #33
 137     0
Slenger meg på bølgen jeg også. Dette var jo genialt :)

Vi skal uten tvil ha Ikea kjøkken, men det som irriterer meg mest er at Ikea kun har komi kjøleskap og ikke ett stort kjøleskap. Er dette noe dere har tenkt på og som kommer? Hørt fått med meg at mange "bygger" sammen skapdører. Er dette å anbefale?

Er takknemlig for svar Smile
Signatur
  (trådstarter)
   #34
 925     0
Vi fikk full høyde kjøl og full høyde frys, men foreløpig bare i frittstående modeller Wink Veldig mange som spør om det så jeg vet vi har sendt forespørsel videre, men om det skjer noe med det må fuglarna vite :)

Å hengsle dørene sammen for å åpne de som en funker helt fint Smile Lar seg ikke se utenfra Wink
Signatur
  (trådstarter)
   #36
 925     0
Takk det samme Smile Sånn rent bortsett fra at været er crappy Smile
Signatur
   #37
 141     0
Hei.

Dette var jo virkelig glimrende tiltak :)

Jeg går også med planer om Ikea kjøkken. Har et hus fra 1973, så kjøkkenet er ikke av de største. Har gjort noen endringer på en vegg sånn at mitt tidligere smale rektangulære kjøkken har fått et lite huk på ca cm dybde og 150 cm bredde. Tanken er å ha høyskap og kjøleskap (frittstående) i dette huket, og frontene på høyskapene er beregnet å flukte med fronten på Ikea overskap som er planlagt på resten av veggen.

Dessverre så var det ikke plass til mer enn 150 bredde, noe som jo ikke går helt opp med Ikeas bredder. Jeg har plass til ett på 40 cm + 60 cm kjøleskap, og så er da problemet da jeg ikke har funnet at dere har skap på 50 cm.....?

Jeg lurer derfor på muligheten til å bruke benkeskap til å lage en søyle på 50 cm bredde, og tilsvarende høye som høyskapet. (gulv - tak er 236 cm sånn ca).

Vil dette fungere?

Så også på TV ( 60 minute makeover) at man der hadde et benkeskap på var 60 cm dypt på ene siden, og som skrådde inn til 30 cm på andre siden. Har dere noe slikt?

Mvh

Narve
Signatur

  (trådstarter)
   #38
 925     0
Nei, våre høyskap er bare 40 og 60, men det er flere som bruker garderobeskap (pax har visst 50 cm), men såvidt jeg har forstått finnes disse kun i 195 cm, altså den laveste høyskapstørrelsen. men du kan kanskje sette 3x 50 benkeskap oppå hverandre, det vil bli 220 + ben på 11 cm = 233, det vil tilsvare samme høyde som veggskapene skal sitte på dersom de monteres med "standard" mellomrom til benkeskap og 16cm ben.

Når det gjelder å få dørene til å matche..det blir litt hjemmesnekret, men du kan feks ha 92 cm øverst slik at det matcher med overskapene, og 70 cm enten i midten eller nederst..da har du 58 cm igjen og det eneste altenativet vårt da er 57 cm..men spørsmålet er hvor nøye den ene centimeteren er..

Nei, ingen skrå-ing på våre skap Wink
Signatur
   #39
 53     0
Hei :)

Vi bygger nytt hus og skal ha ikea kjøkken.

Jeg lurer på om ikea fortsatt har sort kum? Finner det i kjøkken katalogen 07, men ikke på nettsiden og heller ikke i kjøkken- planleggeren.. utgått?

supert at du stiller med ekstra- service ;D