35 548    18    4  

Kjøleskuff for IKEA Metod 80 cm høye kjøkkenstammer?

 9     Stavanger     0
Vi vurderer å innstallere kjøkkenskuffer i vårt relativt nye IKEA-kjøkken med Metod kjøkkenstammer, som kjent er 80 cm høye i stedet for 70 cm som er normale. Så vidt jeg kan se er Norcool enerådende på kjøleskuffmarkedet om dagen. http://www.norcool.no/produkter/kjoleskuff/kjoleskuff-for-pamontering-av-mobelfront/


Hvilke erfaringer har dere med det? Hvordan passer skuffefrontene til Norcools inndeling? Hva har dere gjort med de nederste, ubrukte 10 cm? Noe annet som er viktig å passe på?

   #1
 24     Oslo     0
Ikea har ikke møbelfronter som passer til Norcools kjøleskuffer. Du må stort sett til en kjøkkenforhandler som kan levere fronter utenfor standard.

Skal du ha Norcools kjøleskuff i Ikea kjøkken må du gå for den med stålfront.

Røros Metall har kommet med kjøleskuffer fra Scholtes (hovedsaklig fransk varemerke i Indesit sin portefølje. Deres topp-brand)

http://www.rorosmetall.no/produkter/kjoleprodukter/magnitude-kjoleskuff

Samme problem der forøverig.

Klarer du deg med ett smalere alternativ eller alternavtivt har mulighet for å sette inn 2 stk kan du gå for Liebherrs 60cm variant. Denne har door-on-door monteing av møbelfronten og burde således ikke være noe problem med Ikeas nye system.

http://www.witt.no/Liebherr/Integrerbare_innbyggingsenheter/Innbyggingskjoeleskap_for_integrering_dekorfront_underskap/UIK_1550-20_001

Flere bilder av Liebherr:
https://www.google.no/search?q=UIK+1550-20+001&client=firefox-a&hs=3N8&rls=org.mozilla:nb-NO:official&channel=rcs&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=miYNU8naMKLmywPmgILQDQ&ved=0CAoQ_AUoAg&biw=1094&bih=861

Hvordan kjølemuligheter har du nå siden det er lett å tolke det dithen at kjøkkenet er montert når du skriver det er relativt nytt...?

Er det pga kjøkkenets form du vil ha kjøleskuff? Kjøleskuff kan være stilig, men det er ikke alltid det mest praktiske og mest plassutnyttende... :-)

Signatur
JEG
   #3
 262     Rogaland     0
Hei.
"Bumper" denne tråde, og lurte på om trådstarter fortsatte tankeganger her.

Er en aktuell problemstilling her og. Vurderer i så fall 2 x 60.
   #4
 1 596     0
Bumper igjen - står nå mellom Liebherr 60cm (2 stk) eller Scholtes 90cm (1 stk) -- kjøkken fra HTH. Noen innspill/tips?

   #8
 1 596     0
Hva vil du at jeg skal fortelle... ?

Levering fra HTH er uke 44 - så foreløpig har jeg vel lite å komme med. HTH "spesial" lager fronter som passer til mål fra Røros metall/Scholtés.
  (trådstarter)
   #9
 9     Stavanger     0
@shaukaas, hvor høye er kjøleskuffene dine? Standard som 70 cm cm høye benkeskap, eller IKEA-til 80 cm høye benkeskap?
   #10
 877     Østfold     0
Hva er problemet ?

Kan det ikke benyttes to skuffefronter på 40x80 cm (senke kjøleskuffens topp ca 5cm iforhold til toppen av benkeskapene) legge en foring på ca 5cm oppå kjøleskuffen ?

Eller er jeg helt på bærtur... ?

:)
Signatur