252    6    0  

Elektrisk opplegg kjøkken

 42     0
Går med mulige planer om å pusse opp kjøkkenet. Problemet er st det er svært lite/ingen plass til å lekte ut for å legge k-rør. Er det andre måter å feste dette? Ikea Metod: Kan det festes under skap ved sokkel og trekker opp der man skal ha stikk? 

Dagens strøm er i dag der kjøleskap og komfyr er tegnet inn. Videre er det teknisk stikk der platetopp er tegnet inn.
Lys til underside av kjøkkenskap ser jeg for meg trekkes fra høyskapet og rundt ved overskapene
Platetopp og oppvaskmaskin om mulig lang sokkel. Samme med stikk. 
Men hvordan legger man noe best mulig skjult opp til ventilator? Kommer til å lekte utnoe på vegg med kryssfiner el lignende for flisfeste, men det er vel ikke nok for å skjule kabler?

Skal be om vurdering sv elektrikter, men håpet på litt innspill herfra flrst for ånse hvorvidt det er mulig og hvor k-rør normalt legges


Elektrisk opplegg kjøkken - A81D933B-C2FA-4F76-B193-95D27C62201B.jpeg - _Andre_

   #2
 1 136     0
Trenger ikke å lekte ut for å legge rør, det er jo bare å åpne veggene? Så får du lagt opp en boks til stikk bak ventilator også. Å skru opp noen veggsponplater eller lignende igjen i etterkant er sjelden en veldig stor og komplisert jobb. Jeg pusser opp hele 2.etg. nå og nesten alle veggene blir åpnet.
TSt
   #3
 4 843     0
Elektrikker la rør i sokkel på skapene. Ikea sokler er nå så lave at det må gjøres før en setter opp skapene hvis rør skal festes på veggen. Flere her sier det er krav om dette men elektrikker bekjent brukte til kjøkken jeg monterte sa at de bare kunne ligge innerst slik at alt arbeidet ble gjort etter montasje av kjøkenet.

Til ventilator må du slisse en stripe oppover for å skjule røret hvis du ikke kan finne på noe annet.
   #4
 2 784     OSLO     0
det beste er og ta av platene på veggen, slik at du kan få lagt de skjult og riktig med en gang Smile

tar nesten kortere tid og rive av platene, enn og drive og slisse spor og div i veggen.
   #5
 819     0
når det er snakk om kjøkken,har et spørsmål ang strøm til kjøkkenvifte,har kjøpt en slik en:
https://www.whiteaway.no/hvitevarer/kjokkenventilator/vegghengt-kjokkenventilator/product/samsung-nk36m7070vb/

jeg skal kjøre luften rett ut bak den,så vil ikke ha kanalen over den,hvordan gjøres det med strøm?
kontakten på kjøkkenviften er på toppen,hadde håpt og sluppet og ha stikkkontakt rett over kjøkkenviften,men det er kanskje sånn det gjøres?
  (trådstarter)
   #6
 42     0
Er snakk om betongvegg bak komfyr. Inforrige fase med elektrisk ble det vurdert slissing, men gikk bort fra det etter mye advarsler om støv og vanskelig jobb. Men så inetterlsnt at det fantes fine slissesager fra Hilti som garantert må være lette å få leid? Noen med kjennskap til det? Ville noknvært den letteste løsningen, syntes bare det var rart at håndverkerne sist ikke kjente til slike sager.