#21
 346     0
Mange gode tips her!
Vi har laget en øy (170x128) med dype skap under gasskomfyren (5 bluss, Siemens) og grunne skap under "sitteplassen". På sitteplassen har vi tre barstoler som blir flittig brukt. Vi bygde ut halvtak på endeveggene av huset og på kjøkkenet har vi en fin frokost plass med plass til 5 stk og overbygd uteforkostplass på den andre halvdelen av halvtaket. Vi har 80 cm skuffer i benken og på de smalere skapene har vi valgt uttrekkskap med skuffer, bortsett fra under oppvaskkummen og hjørneskapet. Vi har takhøye skap (MirMic; Ikke anbefalt å lagre vin i så varmt miljø som over høyskap, da må de drikkes ASAP  Smile ) Feieluke koblet til sentralstøvesuger til smuler ol på gulvet er ikke dumt med små barn i huset. Kjøkkenløsningen starter med innebygget kjøleskap, dampovn og stekovn i arb.høyde. benk inn til hjørne120 cm(smøreplass til blingser) og mikro i overskapet, kaffemaskin på benk i hjørnet. Ut fra hjørne, vindusvegg, oppvaskkum, oppvaskmaskin, smalt utrekkskap til oppvasksåpe ++, 2x 80 utrekkskuffseksjoner, totalt 400 cm inkl hjørne. Øya er da plassert midt i rommet med kokeplass så man står med ryggen mot vindus benken. I tillegg har vi en benk og overskpa motsatt av vindussiden til div som ikke blir brukt så ofte og glass osv i overskapene. Når vi bygde hus var vi enige om at kjøkkenet skulle være stort nok, så det ble på nesten 30m2. I tillegg har vi spisestue på ca 15 m2.
Signatur