#21
 77     0
hvis du likevel ønsker platetopp i øya må du vurdere bistroventilator. Røroshetta har en flott en. Vi vurderte sterkt en løsning med platetopp på øy. men summen av diverse faktorer gjorde at vi endte med å flytte den. Vi angrer i alle fall ikke i ettertid, ser at det hadde blitt "upraktisk" å hatt platetoppen på øya i forhold til å kombinere den med annen  bruk. En av kjøkkenselgerene vi var innom flagget at baking på platetoppen funket helt fint, men hvem gjør vel det?!

   #22
 661     Bærum     0
Hehe, personlig ville jeg aldri bakt på en induksjonstopp iallefall. Selv om man tørker av induksjonstoppen etter hver bruk så er det jo alltid litt stekefettrester etc igjen.

Jeg har testet et par ventilatorer som kommer opp av benkeplaten, men min erfaringer er at de har betydelig svakere sugeeffekt. I tillegg er de ikke høye nok til at de tar unna all stekespruten. Nei, jeg ville helt klart strekt benkeplaten mellom den øvre og nedre benkeplaten, og plassert induksjonstoppen der. Da får du mer skapplass også. Fint med hyller på veggen, de hyllene vil også fungere som en fin avslutning på glassplate eller fliser (det ser litt rart ut hvis flisene/glassplata stopper i "løse lufta").