Innspill til kjøkkenløsning i utleiedel
248
0
Vi skal snart i gang med å montere et Ikea-kjøkken i utleiedelen. Vi har mesteparten av kjøkkenet stående, så skal bare henges opp. Jeg har tegnet i Ikea-planleggeren med de skapene og hvitevarene vi har per dags dato. Hva tror dere om denne løsningen?
Vi har valgt å holde den ene veggen fri for overskap, da vi tenker det er mer ålreit å skjære opp mat etc. når det er litt luftigere rundt. Kjøleskapet tenkte vi for øvrig å sette inntil benkeplaten, og heller ha en utforing mellom kjøleskap og vegg.
Vi har valgt å holde den ene veggen fri for overskap, da vi tenker det er mer ålreit å skjære opp mat etc. når det er litt luftigere rundt. Kjøleskapet tenkte vi for øvrig å sette inntil benkeplaten, og heller ha en utforing mellom kjøleskap og vegg.
........ blir dessuten aldri perfekt i en utleieleilighet siden folk har ulike meninger om dette...
Tekniker med verktøy.......Festool, Makita, Paslode
(gassverktøy med lav vekt), Millvaukee ....og litt til
Det har vært mange diskusjoner her om "hvordan utnytte ti centimeter", men det kan brukes til langpanner og plater og serveringsbrett og ...
Men ting blir slengt oppå kjøleskap dersom det er høye personer (gjerne mannlige, har jeg hørt ...) i husstanden - og så faller det ned på baksiden. Og på siden. At du skyver kjøleskapet mot venstre er faktisk ikke udelt negativt, siden det er lettere å få fram ting fra et ordentlig mellomrom, enn ting som ligger klemt mellom kjøleskap og vegg oppå en vaskelist - men jeg synes det følgende er et tips:
Skap oppå. Eller en hylle som går helt inntil begge vegger. Det bør kanskje være lufting oppå kjøleskapet også? En hylle eller et skap gir et par cm klaring som man ikke får når det slenges opp alskens tilfeldige varer der.