262    15    0  

Noen som har innspill på denne kjøkken løsningen?

 27     0
Er 4 høyskap, 2 av dem med intregerte ovner. Redd det kansje blir for liten skapplass? Veggen med vindu er 3 meter lang, sideveggene er 3,5m.

Noen som har innspill på denne kjøkken løsningen?  - received_320734731839764.jpeg - albg

TSt
   #1
 4 817     0
Ja det syntes jeg så lite ut. I hjørnet innenfor vasken hva er det der ? Finnes slike uttrekk hyller men de tar hele første skapet til venstre for hjørnet også. Bruk ingen skap ellers, kun full uttrekk skuffer i riktige høyder. Men synes det så smått ut spesielt når en skal ha den kapasiteten på ovn siden. Men kanskje en ikke har service etc her, hvis det bare er kjøkken ting kan det kanskje holde.
  (trådstarter)
   #2
 27     0
I hjørnene har vi noen hyller som vi kan dra ut om du forstår hva jeg mener 😂 Greit å ha større ting som miksmaster, vaffeljern osv på. I ene høyskapet blir det kun hyller som vi kan trekke ut. Samt skuffer under og over ovnene. Får også stor skuff under platetopp.
TSt
   #5
 4 817     0
Men plassen i det neste skapet bli ikke så effektiv den kunne ha vært så det avhenger veldig at du har noe som passer til å lagre i slike hyller. Det er ingen ting som slår full uttrekk skuffer i utnyttelse. Skapdørene øverst i høyskapet ditt gir f.eks. ganske dårlig utnyttelse men akkurat her er det jo ikke noe valg. Høyskap uten ovn finnes derfor ikke i kjøkken jeg har tegnet for kjente i det siste.
  (trådstarter)
   #6
 27     0
Her er forøvrig tegning fra en annen kjøkken leverandør, men det utgår da jeg ikke følte hun forsto våres ønsker. Noen som har innspill på denne kjøkken løsningen?  - Screenshot_20180824-185805.png - albg
  (trådstarter)
   #7
 27     0
Nei, utrekkskuffer er definitivt det beste. Har vært hos epoq og nordsjø å tegnet kjøkken hittil, følte vel at dem ikke kom med noen tips eller råd til oppbevaring.

TSt
   #8
 4 817     0
Men med slike hjørne løsninger på begge sider har du bare en seksjon igjen i midten eller er det oppvaskmaskin der ? I så fall er det bare 3 60cm (?) seksjoner igjen + plass under oppvaskkum. Sammen med to veldig små overskap må jo dette bli for lite plass. Hvor er kjøleskapet ditt ? Er det også under benken og tar enda mere av den plassen ? Har du skap i stue til service etc så går det vel men skal alt inn på kjøkken må dette være for lite plass. Spesielt siden det tyder på at det er stor husholdning / mye gjester med den ovn kapasiteten.
  (trådstarter)
   #9
 27     0
I midten er det oppvaskmaskin ja. Kom på nå at i ene høyskapet er det kjøl/frys 😂
  (trådstarter)
   #10
 27     0
Tenker selv at det er for lite ja..Vi er kun 2 voksne og 2 barn. Men har savnet å ha en ekstra ovn ved høytider og selskap.