223
10
0
Tar evigheter å få varm vann på kjøkkenet
11
0
Vi er i gang med planlegging av oppussing av kjøkkenet, og et konkret problem som vi ønsker å løse er varmtvann på kjøkkenet.
Det bortimot to minutter før det kommer varm vann, noe som skyldes lengden på rørstrekket fra bereder til kjøkkenbenk.
Vi har fått tilbud på en Quooker løsning men synes prisen var i det høyeste laget.
Det er dessverre uaktuelt å endre på rørstrekket, og sånne 120 liters benkeberedere er heller ikke aktuelt.
Hva finnes det av alternative løsninger?
På forhånd takk!
Det bortimot to minutter før det kommer varm vann, noe som skyldes lengden på rørstrekket fra bereder til kjøkkenbenk.
Vi har fått tilbud på en Quooker løsning men synes prisen var i det høyeste laget.
Det er dessverre uaktuelt å endre på rørstrekket, og sånne 120 liters benkeberedere er heller ikke aktuelt.
Hva finnes det av alternative løsninger?
På forhånd takk!
En gjennomstrømningsvannvarmer er enda mindre, men vil fort kreve en kraftig kurs.
ikke sikkert det blir så mye billigere akkurat kontra en sånn bereder
https://megaflis.no/hoiax-heatex-eco-20.html
Vi har hatt en sånn i kjøkkenbenken i alle år. Anbefales!
Nå er vi igang med bygging av nytt hus og dermed er forutsetningene selvfølgelig annerledes, så nå blir det sirkulasjon.
Fordelen fremfor sirkulasjon er enklere installasjon. Kanskje noe mindre støy og helt sikkert ikke noe mekanisk slitasje i rørene. Koblet i serie md vv fra vvb har du også alt varmtvann du måtte trenge.
den der var ikke dum nei, det er nok det smarteste og enkleste for TS
Vår erfaring ar at det faktisk ikke er behov for varmtvann på kjøkkenet enn det den der gir, så det er strengt tatt ikke nødvendig å seriekoble med større vvb. Men er seriekobling enkelt/billig så seff..
om man kobler varmtvann eller kaldt inn på den, blir jo omtrentlig den samme jobben.
tar omtrentlig like langt tid, vann inn må den ha på en eller annen måte uansett