120    4    7  

Hjelp til ny planløsning på 78kvm leilighet :)

 1     2
Hjelp til ny  planløsning på 78kvm leilighet <img src= - plantegningny.jpg - Anonym" style="" />

Hei! Jeg har kjøpt leilighet og skal totalrenovere. Trenger i den anledning hjelp med nye planløsning. Har dere noen tips? 

Mine første tanker er at jeg ønsker større bad og ikke trenger så stort kjøkken. Håper på noen innspill! Smile

   #1
 253     Oslo     2
Først må du vel finne ut om borettslag/sameie tillater det du har planer om. Deretter bør du finne ut hvilke vegger som er bærende så du ikke får taket eller naboen i fanget. Når du har kontroll på veggene kan du planlegge ny planløsning.
TSt
   #2
 14,312     2
Du får nok ikke naboen under heller til å gjøre om alt for å trekke rør og avløp etc. En kan få til noe flytting av tekniske ting i gulv men må passe på at en ikke gjør f.eks. lydisolering dårligere. Det må en også tenke på ved oppbygging av gulv etc. Å pusse opp et hus på 2 år er OK men med naboer så bør en forsøke å bli ferdig.

Synes ikke kjøkkenet virket så stort så viktig om en skal bo her for alltid eller om en bygger om for å bo her en del år.
   #3
 3,843     Asker     1
Ville vært varsom med å rive ned alt mulig. Det er mye rart i veggene, og det kan være vrient å vite hvor hva går. Selv ville jeg pusset opp, men ikke renovert en slik leilighet. Bytte kjøkken, og KANSKJE bad. Særlig i dagens marked.
Signatur
TSt
   #4
 14,312     1
Har jo hørt om de som hadde laget nytt kjøkken og som så det på plenen utenfor 1 uke etter at ny eier hadde tatt over så det er ikke gitt at en får igjen alle dyre investeringer. Men planleggeren å bo her i en evighet har jo ikke kostnader like mye å si.