68    2    0  

Hjelp til planløsning/innredning

 3     0
Hei.
Etter å ha bygd hus for noen år siden og nå bodd oss til, ser vi at opprinnelig planløsning ikke er optimal med to barn på 2 år og 6 år.
Problemet er at vi savner en plass der barn kan trekke seg tilbake utenfor stue når de har besøk etc. Opprinnelig tanke var at tv-stue skulle fungere til dette, men skyvedør gir lite lydisolering og det blir ofte en del trafikk fra tv-stue til stue/kjøkken uansett. Et annet problem er at huset er fint å bruke som løpebane, da det blir en nesten rett linje på 15 meter fra stue til terrassen....

Har vært inne på tanken om å kle igjen dør mellom stue/tv-stue og ta en dør inn mot gang i stedet. Dette vil kanskje kunne fungere bedre som et aktivitetsrom/lekerom/ekstra tv-stue.
Problemet blir da hvordan man innreder karnapp og kjøkkenområde best mulig. Vinduer går helt ned til gulv, men vi ser ikke noe problem med å sette sofa foran. Vi ønsker også å ha en tv i området. Men vi klarer ikke helt å se hvordan vi kan innrede dette best mulig...

Kan noen hjelpe oss med innspill/forslag?

Dette er en 2. etasje i et hus over 2 plan.
Nåværende planløsning:

Hjelp til planløsning/innredning - Planløsning original.png - Skapet4


Mulig ny planløsning. Hvordan skal karnapp/spisebord plasseres og innredes?
Hjelp til planløsning/innredning - Planløsning roomsketcher.png - Skapet4

Kgt
   #1
 32     0
Kan se ut på plantegningen som om veggen ut mot gang er i betong (basert på skravur)? I så fall er det litt kjipt å lage dørutsparing i denne, spesielt i et innredet hus, men alt er jo mulig.