624    0    0  

Hovedplan, kjeller og 2.etg

 16     0
Etter mange måneder med planlegging og flere runder med arkitekten, begynner planløsningen nå å likne på noe. Rammesøknaden er sendt til kommunen og vi har invitert fire-fem entrepenører til å lage et tilbud til oss. Imidlertid er det et par ting vi stadig diskuterer som vi gjerne vil ha innspill på:

1. Vaskerom i kjelleren eller i 2.etg hvor soverommene er? 
I kjelleren har vi god plass slik at der kan vi ha masse tørke og lagringskapasitet, men da må alle klær, sengetøy og håndkler bæres tre trapper opp. På badet i 2.etg vil det ikke være plass til tørking, men det kan vi bruke et av soverommene til....og mye kortere vei fra vasking til klesskap. Jeg er veldig inspirert av denne her, liker at vaskerommet er skjult i badet.

http://apenthus.blogspot.no/2015/05/tips-og-trik-til-gjestebad-med-vaskerom.html


2. Størrelsen på badet i 2.etg?
Avhenger såklart noe av svaret på spm 1... Tanken er at dette skal være familiebadet på sikt. Ingen barn foreløpig. Det er mulig å ta mer areal av rommet ved siden av badet, dette er tenkt å være et kontor. En god planløsning er kanskje vel så viktig som selve størrelsen på rommet...ønsker dusj, badekar, toalett, dobbeltvask, pluss eventuelt plass til vaskemaskin/tørketrommel.


2.etg

Hovedplan, kjeller og 2.etg - 2015_09 - 2. Etasje - 2D Floor Plan.jpeg - Boligbygger1356

Kjeller - inngang direkte fra garasje
Hovedplan, kjeller og 2.etg - 2015_09 - Kjeller - 2D Floor Plan.jpeg - Boligbygger1356

Hovedplan
Hovedplan, kjeller og 2.etg - 2015_09 - Hovedplan - 2D Floor Plan.jpeg - Boligbygger1356

Kort om oss; et aktivt par tidlig i 30-årene, ingen barn. Tegningene er for vår halvpart av tomannsbolig, sør er nederst på tegningene. Setter forøvrig stor pris på øvrige kommentarer også Smile