341    12    1  

Alternativ himling i nytt hus. Kvistfri furu?

 9     0
Vi bygger nytt hus - type semi moderne med store vinduer og høyt under taket. Det har åpen stue kjøkkenløsning som er rundt 83m2 hvor vi nå vurderer alternative himlinger. I prisen fra entreprenør er det inkludert Huntonit Antikk takplater. Jeg tenkte først dette var OK da de ser greie ut, er billige og enkle å montere. Vi skal gjøre alt selv.

Gips med tilhørende sparkling og maling blir for dyrt da vi må leie inn folk. Ett alternativ som har kommet opp er hvitlasert/pigmentert kvistfri furu. Ser for oss glatt evnt med en liten "sprekk". Tror dette kan gi et stilrent, moderne og tidløst tak. (og kanskje et mer eksklusivt inntrykk enn takplater?)

Hva tenker dere?

   #1
 18 013     Akershus     0
Artig at noen igjen vurderer panel i disse «hvite gipstider .
Som naurell vil gran holde seg lysere enn furu, men dere vurderer lasering.
Jeg ville akseptert kvister. Med transparent lasering vil dette skape liv i taket og fremheve at det er et paneltak, ikke et hvitt «gipstak med fuger . Kvistfri furu høres vanskelig ut å skaffe.
Signatur
   #2
 61     0
Har hvitlasert/pigmentert panel i skråtak i stue, samt spiler på vegg. Syns det er fint opp mot hvite gipsvegger og mørke kontrastfarger.
  (trådstarter)
   #3
 9     0
Kybo, har du bilder du vil dele?

Det er lasert/pigmentert/kvistfri/glatt som er aktuelt for oss. Vil ha et tak som det er litt liv i men som samtidig kanskje ikke ser ut som tre ved første øyekast.
   #4
 2 271     Akershus     0
MDF-Panel, eksempelvis fra Bjertnæs sag?.Thag
Signatur
HSt
   #6
 21 122     Sørum     0
Jeg skal ha skråtak på hytte kjøkken, hvem er produsent av hvitlasert/pigmentert panel dere ser på ?

HSt
   #8
 21 122     Sørum     0
Takk, skal på Telemark kysten så en tur til Arendal er jo mulig
   #9
 61     0
Kybo, har du bilder du vil dele?

Det er lasert/pigmentert/kvistfri/glatt som er aktuelt for oss. Vil ha et tak som det er litt liv i men som samtidig kanskje ikke ser ut som tre ved første øyekast.

På reise til onsdag, hadde ingen bra bilder på mobi. Skal legge ut da.
TDJ
   #10
 495     Buskerud     0
Hvitlasert/hvitkalket 14 x 145 skygge skrå furu fra Bjertnæs. Både "livlig" og naturlig, men ikke kvistfri da.. Da bør man velge gran og ikke furu. Godt fornøyd med resultat.

Alternativ himling i nytt hus. Kvistfri furu? - 144A0822.JPG - fredrik1Alternativ himling i nytt hus. Kvistfri furu? - 144A0824.JPG - fredrik1Alternativ himling i nytt hus. Kvistfri furu? - 144A0826.JPG - fredrik1Alternativ himling i nytt hus. Kvistfri furu? - 144A0819.JPG - fredrik1
Signatur