117    5    0  

Hvor mye bygger rullesparkel?

 2     0
Driver og pusser opp gangen. En gang i tiden var det noen som synes strukturmaling a la murvegg var pent - det synes ikke vi, så nå skal den bort. 

Har pusset av toppene/piggene , men spørsmålet er hvor mye mer trenger jeg å pusse før helsparkling? Har noen erfaring med dette?
Hvor mye bygger rullesparkel? - 20191203_090143.jpg - fruRD

TSt
   #1
 7 485     0
Hva er underlag her ? Mur eller plater og hvis plate i så fall hvilken type ?

Har det på noen sponplater i kjeller og her skal det bort når jeg får bedre tid, da vil jeg bytte platene. Hvis det er gips ville jeg i allefall gjort det.
  (trådstarter)
   #2
 2     0
Det er gipsplater, men å skifte utgår - da må trappen bort for å sette opp plater der....
TSt
   #3
 7 485     0
Ok når en har hindringer i tillegg kan den jobben bli vanskelig ja. Må passe på hvordan en får avslutningen av sparkelen. Jeg har en eldre Skil båndpusser som har en ramme rundt. Det gjør at bånd sliperen ikke blir så vill i drift som uten. Jeg ville forsøkt å ta noe mere med slikt, det vil også bedre vedheften, hos deg er det malt oppå men vanlig maling oppå murstrukturen.
   #4
 351     0
Jeg rullesparkla et rom med glassfiberstrie tidligere i høst. Rullesparkel klarer ganske stor ujevnhet, det kommer vel egentlig bare an på hvor mange strøk du gidder å legge og hvor mye du gidder å pusse. Og hvor nøye du er på at det skal være helt glatt etterpå.
Jeg pussa for hånd, det er ganske tung jobb!
   #5
 1 208     Sandefjord     0
Hvor mye en rullesparkel kan bygge, varierer fra produsent til produsent. Men opptil 3mm er ikke uvanlig. Men dette står på spannet eller i teknisk datablad.

Husk at du ikke nødvendigvis trenger å pusse mellom hvert lag med sparkel. Det kan være nok å skrape bort striper og tupper som står ut med en 20cm(?) bred sparkelspade, som på dette bildet:
Hvor mye bygger rullesparkel? - 0871AE2E-61C2-4AD1-8BA2-4F3DE62F6E34.png - fruRD