79    2    1  

Måltilpasset garderobe - erfaringer?

 2     0
Hei!

Vi har kjøpt oss nybygg med eget garderoberom tilhørende hovedsoverommet. Garderoberommet består imidlertid av både en del vinkler og noe skråtak, og virker litt utfordrende å innrede. Vi tenkte derfor ta kontakt med noen leverandører og få hjelp til denne innredningen. Er det noen som har noen erfaringer (gode og dårlige…) med ulike leverandører? Og hvordan ligger de ulike prismessig? 

På forhånd takk for svar! 

   #1
 398     1
Min erfaring er at en som oftest får til gode løsninger med utgangspunkt i PAX-systemet til IKEA. Stammer tilpasses rommet, og en bruker dekksider fra IKEA-kjøkken som foringer osv. Da har en mye tilbehør å velge i og kan justere og supplere i fremtiden om en ønsker det.

Dette er også langt billigere enn å bygge noe fra bunn som ikke vil vere på langt nær så fleksibelt.

Siden det er garderoberom går jeg utifra at du ikke trenger dører, men om du gjør så går det fint å sette feks Langlo skyvedører forann stammene fra IKEA, da får du et litt mer påkostet uttrykk enn vanlige IKEA-dører.
   #2
 1,088     Trøndelag     0
Kjøpte garderober fra HTH, vil egentlig ikke anbefale noen andre å gjøre det. Feil-leveranser, dårlig montering og forholdsvis høy pris er vår opplevelse.