195    6    0  

Montering av taklister med tec7. ( Profilerte, flat bakside, ikke hulkil)

 3     0
Hei

Jeg skal montere taklister i en leilighet. Jeg bruker spiker der det går, men det er endel murvegger.. Derfor tenkte jeg at bruk av Tec7 er greit på de veggene. Er det slik at man bare dytter listen på plass med tec7 montert på under og overside, og lar den henge?  Kreves det bruk av stender ol for å holde den på plass mens tec7 herder? Har også etpar lister som skal monteres rundt et vindu på veggen. Er det liksom bare å sette på Tec7 og klamme listene på plass, så henger de av seg selv? Høres litt for godt ut til å være sant. Jeg håper noen har en liten feedback før jeg skjærer tuten av tuben og prøver meg frem. Smile

   #3
 289     0
Er vel ca samme tørketid som silikon vil jeg anta. Ca 1 døgn. Må ha masse støtte under listene om du skal benytte lim. Ville heller ha borret og satt i treplugger.
   #4
 551     Akershus     0
Tror også det  blir vanskelig å få det til å sitte pent nok på plass til det har tørket nok. Lister selv en leilighet med murveggen, og brukte da spikerplugger i tillegg til lim. Der var det dog en del lengre strekk. Litt sparkel og flekkmaling over spikerhullet og det blir bra.
   #6
 8 022     Bærum     0
Har montert taklister med Tec7. Går fint, men må stå i press ihvertfall i 12t til det har herdet nok til å holde ting på plass for resten av herdingen.
Finnes ekvivalente produkter som herder raskere. Biltemas multibond rapid f.eks, men må fortsatt stå i press i flere timer.